Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 07.12.2009.

17:49

MJ sa rezervistima u Volfzburgu

Trener Mančester junajteda Aleks Ferguson vodiće igrače rezervnog tima ‘Crvenih đavola’ u Nemačku na meč poslednjeg kola grupne faze LŠ protiv Volfzburga.

Izvor: B92, manutd.com

Autor:B92, manutd.com

Default images

Zbog velikih problema sa povredama standardnih igrača, mahom defanzivaca, u Mančesteru će ostati čak deset prvotimaca uključujući Runija, Berbatova, Gigsa i Makedu. Kerik će igrati ponovo u zadnjoj liniji jer je Ser bio zadovoljan njegovom igrom u odbrani protiv Vest Hema za vikend. Od standardnih igrača igraće Evra, Skols, Valensija, Flečer, Park, Nani i Oven.

Zbog povrede osam odbrambenih igrača (Ferdinand, Vidić, Braun, Nevil, Rafael, Fabio, O’Šej, Evans) šansu će verovatno dobiti 19-godišnji Oliver Džil, sin izvršnog direktora Junajteda Dejvida Džila. Vezni red će pokrivati Daron Gibson koji je bio strelac protiv ‘Čekićara’, Kameron Stjuart, Meti Džejms, Magnus Eikrem i Oliver Norvud.

Zoran Tošić i Riči De Laet nisu registrovani za takmičenje, a ne mogu biti naknadno pozvani pošto su manje od dve godine u timu sa Old Traforda. Nemanja Vidić će meč u Nemačkoj proustiti zbog gripa koji ga je udaljio sa terena i u poslednjem kolu Premijer lige.

Tim Mančester junajteda koji će biti u konkurenciji za tim u Volfzburgu: Tomas Kuščak, Ben Foster, Partis Evra, Oliver Gil, Gabriel Obertan, Magnus Eikrem, Pol Skols, Daron Gibson, Antonio Valensija, Majkl Kerik, Meti Džejms, Daren Flečer, Park Ju Sung, Anderson, Kameron Stjuart, Nani, Oliver Norvud, Majkl Oven, Deni Velbek.

Mančester junajted je obezbedio plasman u osminu finala Lige šampiona sa deset osvojenih bodova iz pet kola. Volfzburg ima sedam, kao i trećeplasirani CSKA koji u Istanbulu igra protiv Bešiktaša.

'Crveni đavoli' su u drugom kolu na 'Teatru snova' pobedili šampiona Nemačke 2:1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve