Nova vest
Fudbal

Utorak, 27.10.2009.

12:21

Bez "Delija" u Novom Pazaru

Navijači Crvene zvezde, "Delije", objavili su na svom sajtu da neće putovati u Novi Pazar na utakmicu osmine finala Lav Kupa Srbije.

Izvor: B92, fkcrvenazvezda.com, delije.net

Autor:B92, fkcrvenazvezda.com, delije.net

Default images

Svoju odluku navijači su obrazložili odlukom fudbalskog kluba Crvena zvezda da ne prodaje ulaznice za utakmicu na svom stadionu, zato što je klubu ustupljeno samo 500 karata, a da trebovanja nadmašuju cifru od 4.000. Navijači su podržali odluku svog kluba, takođe podstaknuti činjenicom da u Novi Pazar neće moći da se uđe bez karte i da ulaznice neće biti prodavane na dan utakmice.

Saopštenje FK Crvena zvezda prenosimo u celosti:

"Fudbalski klub Crvena zvezda obaveštava javnost i sve svoje navijače da na blagajanama Marakane neće prodavati karte za predstojeću utakmicu osmine finala Lav Kupa Srbije koja se igra u sredu 28. oktobra u Novom Pazaru.

Do ovakve odluke došlo je zbog činjenice da nam je ustupljeno samo 500 karata, a broj trebovanja koja su stigla na adresu našeg kluba premašuje 4.000 zahteva. Poznato je i da Crvenu zvezdu ove sezone na gostovanjima u proseku gleda 3.000 crveno-belih navijača, a na Marakani i čitavih 10.000 gledalaca.

Zato, saopštavamo da ne umemo da odaberemo 500 najsrećnijih i odustajemo od bilo kakve prodaje ili distribucije karata".

Saopštenje sa delije.net:

"Zbog iznenađujuće odluke kluba, koji ne želi da preuzme kartu za utakmicu osmine finala Lav Kupa Srbije koja se sutra igra u Novom Pazaru, nama kao navijačima Crvene zvezde, ne preostaje mnogo izbora nego da pozovemo sve ljude koji su planirali da idu na utakmicu da to ne čine.

Samim tim što nemamo mogućnost da kupimo kartu u Beogradu i što se one na dan utakmice neće prodavati, ostali smo bez opcija da uđemo na stadion. Kako smo obavešteni od nadležnih organa, bez karte neće biti moguće ni ući u grad.

Iako nas je ova odluka zatekla, u potpunosti razumemo taj potez uprave. Zvezda posle dugo vremena neće imati podršku svojih navijača, ali to nam samo predstavlja dodatni motiv da se u što većem broju pojavimo u Ivanjici".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

120 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu