Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 13.08.2009.

13:37

Dragiša Binić predsednik Napretka

Bivši fudbaler Dragiša Binić izabran je za novog predsednika FK Napredak.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

Binić će na mestu prvog čoveka kruševačkog superligaša zameniti Radojicu Milosavljevića, inače aktuelnog zamenika gradonačelnika, koji je obećao da će grad i dalje stajati iza kluba. Osim predsednika, na Skupštini kluba, koja je u sredu održana u sali Gradske uprave, izabran je i novi desetočlani Upravni odbor uz mogućnost da se dopuni do broja 13, kako predviđa Statut.

"Učinićemo zajedničkim snagama sve da klub vratimo tamo gde mu je i mesto, jasno da se više ne borimo za opstanak, već za izlazak u Evropu. Igračima koji su letos otišli, klub više nije mogao finansijski da pomogne, pa su dobili odrešene ruke. Suočeni sa cajtnotom, obezbedili smo zahvaljujući gradskoj vladi i adekvatne pripreme na Zlatiboru. Bila nam je želja da dovedemo i Marka Miškovića u Napredak, ali je on to odbio. Međutim, hoće da nam pruži ruku pomoći što je i najvažnije u ovom trenutku", izjavio je Binić.

Napredak u subotu dočekuje Metalac na startu Jelen Superlige Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve