Nova vest
Fudbal

Utorak, 28.07.2009.

12:17

Krstajić ostao u Beogradu

Fudbaler Partizana Mladen Krstajić povredio se na treningu u ponedeljak i nije otputovao sa ekipom na Kipar meč kvalifikacija za Ligu šampiona sa APOEL-om.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Iskusni igrač povredio je zadnju ložu desne noge. „Crno-beli“ su doputovali u Nikoziju gde se sastaju sa kiparskim šampionom u sredu od 19 časova po srednjoevropskom vremenu u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Trener prvaka Srbije Slaviša Jokanović rekao je da će na utakmici sa APOEL-om pokušati da ostvari pozitivan rezultat.

"Pokušaćemo dobro da odigramo utakmicu. Nadam se da ćemo ostvariti rezultat koji može da nam obezbedi miran revanš u Beogradu. Želimo isto što i navijači Partizana - dobar rezultat i plasman u četvrto kolo kvalifikacija za Ligu šampiona", rekao je Jokanović.

Od licenciranih fudbalera Partizana, u Beogradu su dakle ostali golman Radosavljević, Kosorić i Krstajić. "Crno-beli" su u drugom kolu kvalifikacija ukupnim rezultatom 12:0 eliminisali ekipu velškog šampiona Rila.

Kapiten Partizana Nenad Đorđević rekao je da se ekipa dobro pripremila za utakmicu i da je cilj "crno-belih" pobeda na Kipru.

"Dobro smo se pripremili i sa mnogo optimizma očekujemo meč. Ne želimo da se vraćamo na utakmice sa Rilom, jer nas iz runde u rundu čekaju sve teži protivnici. Očekujem dobru utakmicu i pobedu", rekao je Đorđević.

On je dodao da njegove saigrače ne plaše velike vrućine na Kipru, pošto je prethodnih dana bilo oko 40 stepeni Celzijusovih, ali ni najave navijača Apoela da će napraviti sjajnu atmosferu.

"Ne možemo da biramo, ali ni ne razmišljamo o tim stvarima, već samo o utakmici. Navikli smo na dobro navijanje jer mi imamo odličnu podršku na našem stadionu. Navijači Partizana su najbolji navijači u Evropi", dodao je Đorđević.

APOEL je u drugom kolu kvalifikacija ukupnim rezultatom 5:0 pobedio Strejmur sa Farskih ostrva. Kiparsku ekipu predvodi srpski trener Ivan Jovanović, a u timu je i bivši fudbaler Partizana Nenad Mirosavljević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu