Nova vest
Fudbal

Subota, 02.05.2009.

23:47

Janevski:Nismo smeli da primimo gol

Trener Crvene zvezde Čedomir Janevski nije bio zadovoljan nakon remija svog tima sa OFK Beogradom u 29. kolu Jelen Superlige.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

"Postigli smo pogodak i kada su nam tri boda bila blizu, nismo ostali mirni i na svojim pozicijama i iz kontre smo primili gol. Pokazali smo nedisciplinu u igri pred sam kraj, a Crvena zvezda ne sme sebi da dopusti da primi gol minut pre kraja utakmice", izjavio je makedonski trener.

Janavski je potom analizirao tok meča.

“Utakmica nije bila na visokom tehničkom nivou, ali su obe ekipe igrale borbeno, jer su i njima i nama bili važni bodovi. Imali smo mnogo veći posed lopte u nogama, ali nam je nedostajao završni pas u samom finišu. OFK Beograd je čekao svoju priliku da nas ugrozi iz kontri, a u tome su i uspeli. U prvom poluvremenu smo stvorili prilike i imali šuteve na gol preko Koromana i Milijaša. U nastavku smo krenuli sa još većom željom da osvojimo tri boda, koji su nam važni u borbi za drugo mesto. Imali smo veoma dobru priliku, koja je morala se iskoristi, kada je Abubakar izašao sam ispred golmana i nije postigao gol. Nastavili smo sa pritiskom i napadima, a iako smo ostavili prostora protivniku, oni to nisu iskoristili i nisu praktično imali prilika u drugom poluvremenu".

Simo Krunić, trener OFK Beograda, kaže da je zadovoljan jednim bodom i nada se da će njegovi igrači u preostalim utakmicama do kraja obezbediti opstanak.

“Na kraju moramo biti zadovoljni osvojenim bodom kojim smo prekinuli seriju poraza. Svesno smo prepustili posed lopte Zvezdi, koja je stvorila možda više šansi, ali i mi smo strpljivo igrali na kontru i imali prilike. Drugo poluvreme je Crvena zvezda odigrala još agresivnije i ofanzivnije, dok smo se mi koncentrisali na odbranu. Bila je ovo veoma teška utakmica za nas, posle četiri poraza, a igrali smo i za samopouzdanje i za važne bodove. Očekuju nas još veoma četiri teške utakmice i počev od Vojvodine idemo da osvajamo bodove koji će nam doneti opstanak, jer ne želimo da čekamo poslednje kolo", izjavio je Krunić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu