Nova vest
Fudbal

Subota, 04.04.2009.

14:58

Nastavlja se saga o transferu KR

Kako prenose engleski mediji, krilo Mančester Junajteda Kristijano Ronaldo se navodno dogovorio sa čelnicima Reala o prelasku u taj klub na isteku sezone.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

"Gardijan" tvrdi da je igrač Portugala rad da se preseli u špansku prestonicu, uprkos tome što je prošle sezone izjavio da će ostati u Junajtedu, kao i da se dogovorio oko plate i uslova za prelazak u redove španskog giganta i da se samo čeka dogovor sa Junajtedom.

Ovo je samo nastavak višemesečne sage od prošle godine, u kojoj je Real otvoreno nudio i po 120 miliona evra za Portugalca, ali su čelnici Junajteda bili odlučni u nameri da ga ne prodaju. "Gardijan" dalje navodi i da je u Junajtedu postignut konsenzus da se dvadesettrogodišnji fudbaler proda, i to za sumu od 75 miliona funti.

Ukoliko se transfer realizuje u junu, Kristijano Ronaldo će postati najskuplji fudbaler na svetu. Dosadašnji rekord drži Zinedin Zidan, koji je 2001. prešao iz Juventusa u Real za sumu od 66 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu