Nova vest
Fudbal

Utorak, 17.03.2009.

15:08

Janevski: "Ispraviti sve greške"

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju u sredu (18h) Borac u okviru 21. kola Jelen Super lige Srbije.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Trener Čedomir Janevski izjavio da je subotnji meč sa OFK Beogradom (2:2) "prošlost" i da od igrača zahteva da isprave brojne greške u odbrani sa početka prolećnog dela sezone i poboljšaju efikasnost u napadu.

"Želim da igrači od prvog minuta budu skoncentrisani na ovu utakmicu i da ispravimo male sitnice, koje se tiču situacija ispred našeg i protivničkog gola. To znači, što manje grešaka u odbrani i da se trudimo da što više šansi pretvorimo u golove”, kaže Janevski.

Remi na Karaburmi, koji su 'crveno-beli' izborili golom kapitena Nenad Milijaša u nadoknadi vremena, ostavio je Crvenu zvezdu na 9 bodova iza lidera Partizana. Janevski kaže da je dobro što se meč sa Borcem igra samo nekoliko dana posle onog sa OFK Beogradom, jer igrači što pre žele da poprave utisak.

Utakmica sa OFK Beogradom je prošlost. Napravili smo analizu meča i videli sve što smo uočili i na samoj utakmici. Sva sreća da prva naredna utakmica dolazi tako brzo. Moramo da se dobro pripremimo i da pokušamo da osvežimo tim, pogotovu na psihološkom planu. Svi znamo šta se dešavalo na subotnjoj utakmici. Samo zahvaljujući igračima, stigli smo minus od 2:0 i došli do jednog boda. Igrači su pokazali kako se bori do poslednjeg minuta za Zvezdin grb i dres, uz naravno podršku naših navijača."

Nenad Milijaš se nada novim bodovima na domaćem terenu.

"Borac ima mnoštvo iskusnih igrača, koji znaju da igraju velike utakmice. Pokušaćemo da od početka otklonime sve probleme koje će oni pokušati da nam zadaju i da postignemo gol na vreme. Najvažnije nam je da osvojimo 3 boda. Ova ekipa vredi i može to da uradi i da se na taj način zahvali našim navijačima za podršku koju nam daju", kaže Milijaš.

Milijaš: "Nema svađe među igračima"

Kapiten Crvene zvezde zatim se obratio okupljenim novinarima u Medija centru na stadionu Crvene zvezde i demantovao pisanje pojedinih listova da je među igračima beogradskog kluba došlo do sukoba.

Svi igrači i ja lično sam čuo da se u nekim današnjim novinama pojavilo da postoje svađe između igrača i kako su neki igrači isplaćeni, a drugi nisu. Garantujem vam da sve to nije istina i mislim da nije u redu da se na taj način udara na svlačionicu, jer sigurno ni najmanji deo istine ne postoji u tim pričama.“

Utakmica na Marakani na programu je u sredu od 18 časova. Cene karata su 100 dinara za "sever", 200 za "istok" i 300 za "zapad".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu