Nova vest
Fudbal

Petak, 23.01.2009.

05:15

Pereplotkins na probi u Partizanu

Reprezentativac Letonije Andrejs Pereplotkins od petka radi sa fudbalerima Partizana kao igrač na probi.

Izvor: B92, www.partizan.rs

Autor:B92, www.partizan.rs

Default images

Pereplotkins je rođen 27. decembra 1984, igra na poziciji centralnog veznog igrača, a prethodne jeseni bio je član Derbi Kauntija. Iako je bio starter u sve četiri utakmice u kvalifikacijama za SP 2010, u Derbiju je igrao malo (samo tri nastupa). Pre dolaska u Englesku nastupao je za Metalist iz Harkova, Anderleht, Sautempton, Bohemijans i Skonto iz Rige.

Planirano je da Pereplotkins ostane do 30. januara, a za dokazivanje će imati treninge i, najverovatnije, neku od test utakmica koje prvak Srbije igra tokom prvog boravka u Beleku (Salcburg, Kluž, Belhatov).

Jedan Letonac je tokom jeseni bio na probi u Partizanu. Aleksejs Višnjakovs nije uspeo da se izbori za ugovor sa crno-belima.

U prelaznom roku Partizan je angažovao trojicu igrača odbrane - Gavrančića, Kosorića i Stevića, dvojicu igrača sredine terena - Vujovića, Tomića i trojicu napadača - Vašingtona, Dos Santosa i Ilića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu