Nova vest
Fudbal

Sreda, 21.01.2009.

17:49

Pobeda Zvezde u prvoj proveri

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su kiparski Onisilos 3:1 (1:0), u prvoj kontrolnoj utakmici na pripremama za prolećno deo sezone.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Golove za tim Čedomira Janevskog protiv kioparskog drugoligaša postigli su kapiten Nenad Milijaš, Brazilac Kleo i Branimir Subašić. Sa druge strane autogol je postigao mladi Nemanja Nikolić.

U prvom poluvremenu Zvezda je dominirala terenom. Milijaš je sjajnim udarcem na asistenciju Tričkovskog matirao domaćeg golmana Joanua.

Burzanović, Tričkovski i opet Milijaš propustili su sjajne prilike da povećaju rezultat. Posebno je bila lepa solo akcija kapitena u 43. minutu kada je lopta posle njegovog udarca zamalo prohujala pored leve stative.

Minut kasnije Burzanović je lukavo pokušao da lobuje istrčalog golmana, ali je lopta završila iznad prečke. U nastavku je igrao potpuno novi tim i još agresivnija igra pred golom Onisilosa rezultirala je golovima Klea i Subašića posle lepih akcija i asistencija Gvozdenovića i Koromana.

Onisilos : Joanu, R. Lopez, Piretis, Haralambus, Berko, Rodrigez, S. Lopez, Papageorgiju, Ismail, Mansinua i Kumis.
Crvena zvezda I poluvreme (4-4-2): Stamenković, Pejčinović, Tomović, Jaković, Perović, Abu Bakar (Mrkela od 40’), Milijaš, Bogdanović, Lazetić, Burzanović i Tričkovski.
Crvena zvezda II poluvreme (4-4-2): Ranđelović, Gvozdenović, Tutorić, Vranješ, Kovačević, Jovanović, Nikolić, Mrkela (Blažić od 63’), Koroman, Subašić i Kleo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve