Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 22.12.2008.

19:26

CSKA traži 20 miliona za Krasića

Pregovori menadžera reprezentativca Srbije Miloša Krasića i uprave Reala znatno su intenzivirani u nedelju i ponedeljak, potvrdjeno je za B92 iz više izvora.

Izvor: B92, marca, as

Autor:B92, marca, as

Default images

Iako je više beogradskih medija prenelo da je Krasić praktično već član najvećeg kluba na svetu, igrača CSKA očekuje još dosta prepreka do promocije na "Santiago Bernabeu".Kako nezvanično saznajemo, direktor Reala Predrag Mijatović već danima pokušava da završi ovaj posao, ali problem predstavlja obeštećenje, kao i to što čelnici CSKA još neće da pregovaraju.

Naime, kako prenosi španska "Marka", uprava CSKA zahteva da se za igrača isplati 20 miliona evra, ili mu neće odobriti da napusti klub.

Krasić je već razgovarao sa čelnicima svog kluba, i rekao im da želi da ode, ali mu je sportski direktor CSKA Roman Babajev saopštio da ne može da ode ukoliko neko ne plati 20 miliona za njega.

Kontakti između Reala i igrača su započeli još pre mesec dana, ali Madriđani nude oko 10 miliona evra za Srbina, što je glavna prepreka transferu. Real takođe ima još nekoliko opcija za igrače na toj poziciji, među kojima je najistaknutiji Ešli Jang iz Aston Vile (procenjen na 30 miliona).

List "As" takođe navodi da je veliki problem Madrida obeštećenje za igrače, pošto su već potrošili 39 miliona evra u ovom prelaznom roku, a svi evropski klubovi znaju da im zbog povreda više ključnih igrača hitno trebaju novi. Zbog toga se svi trude da podignu cenu svojim fudbalerima.

Krasićev menadžer Dejan Joksimović rekao je da "CSKA želi da se okoristi, i podigne cenu koliko god je moguće, ali da Krasić želi da napusti klub i realizuje ovaj transfer."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

101 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu