Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 11.12.2008.

20:23

Nastavak pregovora u Mančesteru

Mladi reprezentativci Srbije i igrači Partizana Zoran Tošić i Adem Ljajić nalaze se u Mančesteru na pregovorima o prelasku u redove prvaka Evrope i Engleske.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Zoran Pavlović, Tošićev menadžer, rekao je za B92 da su u četvtak dvojica igrača bili na lekarskim pregledima, Tošić je sve planirano završio, a ostalo je da Ljajić u petak odradi deo pregleda. U toku su i pregovori o finansijskim uslovima transfera. Prvog dana obe strane iznele su svoje ponude,odnosno zahteve, a razgovori će biti nastavljeni u petak.

Nezvanično, u slučaju da se strane dogovore, Zoran Tošić bi od januara igrao u Engleskoj a Ljajić bi se vratio u Partizan na, najverovatnije, godinu dana.

Prelazni rok, kada su u pitanju beogradski ’crno-beli’, mogao bi da bude zanimljiv, a u četvrtak se oglasio i senegalski internacionalac Lamin Dijara koji je rekao da će se, posle odmora u rodnoj zemlji, pojaviti na prozivci u Partizanu 12. januara i tako najavio ostanak u klubu čiji je najbolji strelac u 2008. godini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu