Nova vest
Fudbal

Sreda, 25.06.2008.

14:06

Snajder: "Ne idem u Junajted"

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Holandski fudbalski reprezentativac Vesli Snajder demantovao je medijske navode o prelasku u Mančester Junajted i naglasio da želi da ostane u Real Madridu. "Polaskan sam što su me mediji povezali sa Mančester Junajtedom... Ali do tog dogovora neće doći. Kraj priče", naveo je Snajder u izjavi za svoj zvanični sajt, a prenela britanska televizija "Skaj".

Mediji si naveli da bi Snajder mogao da bude "mamac" za Mančester, kako bi se engleski klub predomislio i dozvolio Kristijanu Ronaldu da pređe u Real.

"Želeo bih da kažem da su glasine o mom prelasku u Mančester Junajted, kao deo dogovora za Kristijana Ronalda, neistinite. Kada sam odlazio iz Ajaksa želeo sam da pređem samo u Real Madrid. To je najbolji klub na svetu", rekao je Snajder.

Holandski reprezentativac, koji je prošle sezone bio standardan u madridskoj ekipi, dodao je da glasine o odlascima iz madridskog kluba nisu zaobišle ni Robinja.

"Znam da se pominje i Robinjov odlazak, ali i to su glasine. Verujem da će ostati u klubu, i da ćemo zajedno da osvojimo mnogo trofeja u dresu Reala", rekao je Snajder.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve