Nova vest
Fudbal

Utorak, 04.03.2008.

23:08

Bilić kandidat za klupu HSV-a

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Slaven Bilić jedan je od kandidata za novog trenera nemačkog bundesligaša Hamburgera, preneo je sportski magazin Kiker.

List navodi da su tim povodom sportski direktor Hamburgera Ditmar Bejersdorfer i član uprave Katja Kraus u ponedeljak boravili u Zagrebu i razgovarali sa Bilićem, ali portparol kluba Jern Volf nije želeo da komentariše spekulacije o izboru novog šefa stručnog štaba.

Aktuelni trener poznatog nemačkog kluba, Holandjanin Hub Stivens, ranije je potvrdio da na kraju sezone odlazi iz Hamburga iz porodičnih razloga i da preuzima tim PSV Ajndhovena.

Tridesetdevetogodišnji Bilić je na klupi hrvatske reprezentacije od 2006. godine, a ranije je sa uspehom igrao za bundesligaša Karlsrue.

Kao kandidati za trenera Hamburgera još se pominju Fred Ruten (Tvente Enšede), Kristijan Gros (Bazel), Jirgen Klop (Majnc) i Bruno Labadija (Grojter Firt).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve