Nova vest
Fudbal

Nedelja, 22.07.2007.

07:56

Pobeda Zvezde nad Švadorfom

Izvor: Vladimir Novaković

Autor:Vladimir Novaković

Default images

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u pretposlednjem meču na pripremama u Austriji ekipu Švadorfa rezultatom 2:1, golovima Koromana i Milijaša. Domaći tim je nedavno izborio plasman u drugu austrijsku ligu. U dresu Crvene zvezde debitovali su Ekvadorac Salas i Argentinac Barkos, kao i reprezentativac Hondurasa Palasios, koji se i dalje nalazi na probi. U startnoj postavi Zvezda je imala čak 6 stranaca, od čega četvoricu iz Latinske Amerike.

Zvezda je pred preko 1500 gledalaca, uglavnom svojih navijača, dobro igrala u prvih 25 minuta, a u tom periodu je i povela, posle sjajnog prodora i udarca Ognjena Koromana.

Domaći tim tek tada počinje da ozbiljnije napada, ali će prave šanse propuštati tek u nastavku.

Boško Đurovski je tokom meča na teren poslao čak 27 igrača, a probleme je imao samo Frenklin Salas – El Mago je zbog bola u mišiću napustio igru pre isteka pola sata.

U finišu domaćin je uspeo da izjednači, Balahovič je centrirao, a Kincl iskoristio priliku, samo šest minuta pre kraja.

Ipak, u 87. minutu Filip Đorševićč je iznudio penal, a Nenad Milijaš je bio siguran za konačnih 2:1.

Crvena zvezda: Ranđelović, Anđelković, Tutorić, Gaj, Palasios, Milovanović, Kastiljo, Lukaš, Salas, Barkos, Koroman (Banović, Stančić, Pantić, Trajković, Đorđević, Milijaš, Burzanović, Trišović, Bogdanović, Bajalica, Adamović, Rašković, Nikolić, S. Perović, Basta, F. Đorđević)

Švadorf: Mandl, Šiker, Raitpreht, Lederer, B. Filipović, Purk, Lutenberger, Simunović, Jusic, Kastner, Eman (Grozdić, Manlih, Kincl, Krist, Eharubea, Sahanek, Valahovič)

Crvena zvezda u nedelju igra novi prijateljski meč. Protivnik će biti izraelski Hapoel iz Tel Aviva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu