Nova vest
Fudbal

Petak, 13.07.2007.

14:32

Stižu stranci u Zvezdu

Izvor: A G

Autor:A G

Default images

Predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković potvrdio je da će u Beograd u naredna dva dana doći trojica južnoameričkih igrača, koji će potpisati ugovore sa "crveno-belima" ako prođu lekarske preglede. Prvi će sutra uveče u Beograd stići vezni igrač, Kolumbijac Maurisio Molina. On je do sada igrao za paragvajsku Olimpiju.

U nedelju popodne u Srbiju će stići i dvojica napadača, Ekvadorac Frenklin Salas iz ekvadorskog kluba Kito i Argentinac Ernan Barkos, u protekloj sezoni najbolji stelac ekvadorskog šampiona Olmedoa.

Stojković je rekao da je Crvena zvezda varšavskoj Legiji juče poslala zvaničnu ponudu za beka Gžegorža Bronovickog i dodao da očekuje pozitivan odgovor pošto su u pregovorima detalji već utanačeni.

Predsednik Zvezde je rekao da klub ozbiljno računa u narednoj sezoni i na kapitena Dejana Milovanovića i na Dušana Bastu i na Ekvadorca Sekunda Kastilja, a da će uprava kluba doneti najbolje rešenje u slučaju da dobije "milionsku ponudu koju ne može da odbije".

Prema rečima Stojkovića, Kastiljo će u Zvezdi biti najmanje do kraja avgusta i završetka kvalifikacija za Ligu šampiona, a verovatno i posle toga.

Stojković je rekao da je Zvezda na dobrom putu da od Tereka iz Groznog otkupi ugovor srpkog reprezentativaca Ognjena Koromana.

Predsednik "crveno-belih" je potvrdio pisanje medija da je Zvezda pregovarala sa nekadašnjim reprezentativcem Francuske Vensanom Kandelom, koji je odbio da pređe u Zvezdu jer njegova supruga nije želela da živi u Srbiji.

U ovom prelaznom roku Zvezda je već dovela Portugalca Lukaša, a ekipu su napustili Milan Purović (lisabonski Sporting) i Dušan Đokić (belgijski Briž).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

138 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu