Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 09.07.2007.

21:33

Pobeda Partizana u Holandiji

Izvor: MR

Autor: MR

Default images

Fudbaleri Partizana pobedili su izraelski Makabi iz Tel Aviva sa 2:1 (1:1) u drugoj utakmici na pripremama u Holandiji. Strelci za crno-bele bili su Brazilac Žuka, koji je postigao svoj prvi gol za beogradski klub u 30. minutu i Zajić u 47. minutu.

Prethodno je Edri doveo Makabi u vođstvo posle 20 minuta igre.

Ekipa Miroslava Đukića je pružila mnogo bolju partiju od one iz utakmice protiv nemačkog Klevea. Protiv drugoplasirane ekipe izraelskog šampionata, crno-beli su dominirali tokom većeg dela prvog i celog drugog poluvremena. Ipak, Izraelci su prvi došli u vođstvo, kada je Edri u 22. minutu pogodio gornji levi ugao.

U 30. minutu Partizan je izjednačio. Posle odlične akcije Lazića i Jovetića, lopta je došla do Žuke, koji udarcem sa oko 20 metara pogađa donji desni ugao gola.

Konačan rezultat postavio je Zajić u 47. minutu, ponovo udarcem iz daljine, sa preko 20 metara.

Sastav Partizana: Božović (od 65. Radosavljević), Rukavina (46. Rnić), Lazarević (46. Obradović – 85. Lazarević), Knežević (60. Jovanović), Sikimić (60. Mihajlov), P. Lazić (60. Marinković), Zajić (60. Stanić), Žuka (60. Moreira), Jovetić (60. Lazetić), Diara (46. Veselinović), Maletić (60. Đ. Lazić).

Partizan sada ima jednu pobedu i remi na pripremama u Holandiji. Podsetimo, crno-beli su pre nekoliko dana odigrali nerešeno, 1:1, protiv nemačkog četvrtoligaša Klevea.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve