Fudbal 59

Ponedeljak, 09.07.2007.

21:33

Pobeda Partizana u Holandiji

Pobeda Partizana u Holandiji IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

Sinisa

pre 16 godina

@justinijan

Pa, imao si Marinkovica koji je prosle sezone davao golove sa centra i na kraju sta je bilo od toga? Nista! Truba od sezone! Spicevi sterilni. Realno, dajte jednom jak napad pa da vidim te spiceve (ili spica) kako zabija gol jedan na jedan sa golmanom a ne da dva zadnja vezna zveknu dve bombe zato sto ih nisu pokrili. Sta cemo ako protiv Zrinjskog nijedna od tih lopti ne ode u gol vec poput ove Joveticeve za tik pored gola? I tako tik po tik i nakupi se jedan poraz pa drugi... sve nesto zamalo jer smo svi mislili "ha, sta ce nam spic kad ovaj puca bombe!?". Nicija nije gorela do zore. I na kraju cemo svi opet da kukamo DAJTE NAPADACA! Nama treba JAK, EKSTREMNO JAK spic koji se fenomenalno snalazi u sesnaestercu i cija je realizacija za desetku pa da ne bude da nam iz utakmice u utakmicu golmani "nekako, krajnjim cudom uz nevidjene napore" brane zicere. Nema poterbe da se usetaju u gol! Dovoljno je samo da dobije upotrebljivu loptu a to zapravo jeste pravi zadatak Zuke, Zajica, Moreire a da onda nepogresivi spic to realizuje. Ovo mi je vise licilo na ono iz prosle sezone kada su napadaci dobijali vrlo malo upotrebljivih lopti pa je Nebojsa morao da lupa sa centra kad vec nista drugo ne moze. Sve u stilu "Kad nece nista, ajd zveknem jednu pa mozda i udje..."

Da smo igrali i u formaciji 3-1-4-2 opet bi onaj zadnji vezni zavukao gol sa 30m kad vec nista drugo ne ide... Samo sto smo prosle sezone videli da to ne ide uvek... samo ponekad.

To nama vise ne treba...

P.S. U sve ovo se ne racuna derbi (2:4) koji je realno (posle se i pokazalo) bio tref. Imali smo srece.

-17

pre 16 godina

Dakle penaltizan pobedio nekog posle nekoliko meseci i odmah pocinje haranje Evropom :).Oj grobari grobari vi ste cudna raja,bice opet Zvezda shampion!!!!!!!

Nikola

pre 16 godina

@ Mix

Za mene su legende Bobek, Kovacevic, Soskic, Mance, Ciric, Ilic…
A za Nadja tu nema mesta.
I u njega sam se kleo, dok nisam saznao neke stvari…
On je svakako zasluzan Partizanovac, ali mislim da je los covek.
To sto on mase Partizanovim salom, navija, meni ne znaci ako on odmaze klubu na neki drugi nacin.
Prvo je sujetan- katastrofa, ukoliko izgubi mesto u timu odmah pocne da podriva trenere, pa on je i protiv Vermeza kuvao, pa kad je ovaj otisao, onda je pricao kako je ovaj najbolji takticar medju trenerima, sto Vermez nesumnjivo jeste, ali to samo potvrdjuje da je Nadj iz licnih interesa stetio klupskim -trenera koji je bio dobar za klub je podrivao samo zato sto je poceo da gubi minutazu.
Huskao je igrace protiv Rebera, Jesica, pa i Djuku nesto ne mirise.
Objasni mi coveka koji se pored Smiljanica i extra talentovanog Gulana proletos trpao da igra?!
Kako nema osecaj da mladima zauzima mesto… pa i Nadj je rano poceo da igra za prvi tim Partizana, znaci i njemu je neko ustupio mesto, zasto onda on nece da ga ustupi nekim novim klincima?
Dobro Gulan je sad otisao, ali ako Smiljan ostane a tu je i Zuka- sta tu ima Nadj onda da trazi, njegovo vreme je proslo.
Sto se njegovog igrackog umeca tice (pritom idem na svaku tekmu Partizana) moje licno misljenje je (doduse ne samo moje, vec i onih koji sede na stadionu oko mene) da on nije igrac kakav je bio pre 3-4 god., on sad moze ponekad dobro da odigra, ali ne u kontinuitetu. Jednu tekmu odigra dobro, narednih 5 ispod neophodnog nivoa- izvlace ga saigraci, a da usporava igru-usporava je…ne znam da li ti ides na stadion ali se uzivo najbolje vidi.
Bez obzira sto ga ne mirisem kao osobu, nekada je bio odlican igrac, svakako je zasluzan Partizanovac, dobar je potez bio Bjekovica sto ga je vratio u Partizan, znacio nam je na mnogim tekmama, ali zadnje 2 god. je suvisan.
Da se razumemo, nisam neki pljuvac (iako se po ovom pisanju to tesko moze razumeti) jer cenim svakog igraca koji je obukao crno-beli dres, od mene nikad neces cuti da javno kritikujem igrace, pogotovo ne na stadionu (pa cak ni Nadja ne prozivam) ali onda ti je valjda tek jasno koliko sam iziritiran nekim Nadjovim postupcima. Njegova uloga u ovim teskim danima po klub mi je strasno mutna.
Naravno to je moje licno misljenje, na koje imam pravo.
Za sve ostale crno-bele momke imam samo reci hvale.

Del Piero

pre 16 godina

Pricao sam sa ortakom iz Portugala i on ladno lik kaze da je ovaj Moreira sumnjivo "pakovanje"... Kaze da su ga uvek predstavljali kao velikog igraca a da on to nikada nije pokazao a da je imao sansu - imao je... Kaze da je pre igrac za klupu!? Medjutim, mozda sve zavisi i od ocekivanja!? Kakva je ova nasa liga - ne moze da bude toliko los :) A za evropu - videcemo. Tako da se on ne slaze da je to pojacanje za nas (pogotovu sto je Bosancic otisao).

E sada, za ovog argentinca sto se pominje, on kaze da je proveren igrac i da ima jako dobru levu nogu (kao i Juca) ali da nije uopste jeftin... Ali da bi svakako bio dobro pojacanje.

A sto se tice tog Nacionala sa Madeire - ja kada sam bio na tom ostrvu svi znaju za Maritimo, a Nacional tu i tamo!? I dres (crno-beli) ne moze da se nadje nigde... A ostrvo je izolovano i nije toliko veliko.

Pa vi prosudite sami! Enjoy!

sloba

pre 16 godina

Evo najzad krenuli. Pobedili nekog posle tri meseca. Kakav tim starsan tim. Vec sada govore da ce da haraju Evropom/ Ne mogu ni Zemunom gde im je kamp da haraju. Braazilac dao gol i vec ga vide da je jaci od Kake a tek novi brazilac kada dodje jaci od Ribinja. Ajde nemojte da se lozite dolazi vam strasan tim Zrinjski a prvo kolo prvenstva Vojvodina i eto odmah na pocetku zaostatak od tri boda. Pljuvacete vi tokom prvenstva sve te igrace , Djukivc vec posle pet koja podnosi ostavku i tako redom

Dinux

pre 16 godina

@ Partizan u srcu
Brate, ja volim Partizan kao i ti, ako ne i vise, ALI zar ne vidis kakva nam je situacija u klubu? Ne mozemo da sastavimo kraj sa krajem! Moj komentar je bio u saljivom tonu, a ti odmah me prekrstio u cigana... puj puj puj! Naravno da je lepo kad se vidi da nas klup pobedjuje, ali pretvoriti ovu u "euforiju" nije prikladno!
Pozdrav za sve Grobare

justinijan

pre 16 godina

@aleks

Mislim da je to Fernando Horácio Avalos (ne Oracio), trenutna vrednost 800.000 evra. Trenutno igra u portugalskom "Nacional Funchal"-u u 1. ligi.
Ima 29 godina,visok 1,87, bek (ako neko zna nemacki nek prevede: Defensiv-Allrounder). To je sve sto sam o njemu pronasao.
Otkud ti informacija da dolazi i da li znas kakav je igac?
Uz to cini mi se da je suvise skup za PFC.

justinijan

pre 16 godina

@ Sinisa
Uopste mi nije jasan tvoj komentar:"Pa, dali su dva gola sa 20m! Kakva je to ekipa! Opet nema napada!"

Pa sta to znaci, da treba da gnjave, kao sve ove godine, sa pokusajima da se sa loptom usetaju u go?
Nema nista normalnije nego da igrac sutira kad dodje na 20-25m. Zato me je i obradova dolazak Zuke, cim sam video snimke nekih njegovih golova. Napokon i Partizan ima igraca koji zna i ima snage da sutne sa 25 m.

smuki

pre 16 godina

Ljudi,mislim da treba svi da stanemo iza Djuke i da podrzimo ovaj tim. Setite se proslog leta i tzv. pojacanja koje je doveo M. Jesic. Ovo je veliki korak napred.Razgovarao sam sa momkom iz srebrne mlade reprez.{inace cigan},koji kaze da nije imao boljeg trenera od Djuke i da je najveca zasluga za dobar rezultat upravo njegova.Mislim da su on i momci zasluzili da svi dodjemo na stadion bez obzira na zekonju. Napred PARTIZAN!

aleks

pre 16 godina

Novo pojacanje partizana najverovatnije, agrentinski bek Fernando Orasio Avalos

Saison Monat/Jahr von zu ausgel. Ablöse
03/04 07.2003 Boavista Porto Nacional Funchal ?
01/02 07.2001 Corinthians Sao Paulo Boavista Porto ?
00/01 01.2001 FC Basel Corinthians Sao Paulo ?
00/01 07.2000 Corinthians Sao Paulo FC Basel

PFC-ŠAMPION 2008

pre 16 godina

Grobari, meni ovo "miriše" na dobro, na jednu uspešnu sezonu, bez obzira na sve trzavice u poslednje vreme!
Ljudi koji su uz voljeni Partizan u Holandiji mi pričaju da sve to na terenu izgleda JAKO DOBRO! Ono što je najvažnije - izgleda da smo sa pojačanjima (Božović, Žuka, Moreira, Dijara i Sikimić) napravili PUN POGODAK! Ta petorica mnogo znače i to nije malo, to je skoro 50% ekipe (5 od 11)! NAPRED PARTIZANE - NAPRAVI OPET NEŠTO U EVROPI (TO IZGLEDA SAMO TI MOŽEŠ U SRBIJI) I POVRATI TROFEJE U HUMSKU!

Mix

pre 16 godina

@Nikola
Slusaj, prdn citaj Nikola...mnogo si bre kvaran!
Tako nesto reci za Nadja je ama bas nefer, neljudski i bezobrazno. Nadj je veliko ime Partizana, njegov dugogodisnji kapiten i legenda a ti tako?
Nadj je veoma potreban ovom timu Partizana, njegovo iskustvo ne moze da nadomesti ni najtalentovaniji igrac sveta, ti lupas ko Maxim po diviziji.
Nadj ti usporava igru, Nadj pljuje po Klubnu....??!!! To je sramota sta ti pricas, hajde zamisli sebe umesto njega (avaj pa sta ja pricam?) i pitaj se da li bi ti oprostio vrlo ozbiljnu sumu naovaca, ma ti ne bi covece nikom oprostio n za sirnicu ili cigaretu!
Lupas, Nikola, lupas.
Nadj ce dokazati ko je i sta je, zapamti pametnjakovicu!!!
Sada nije vreme za Nadja, ali ono ce neumitno doci jer Adi nije bilo ko u Partizanu.

BORIS

pre 16 godina

Pobede na pripremama jesu uvek kao neko ohrabrenje, ali to kako ekipa igra na pripremama obicno nema nikakve veze sa nastupom u sezoni. Neka oni pobedjuju u takmicarskim mecevima... Na pripremama sa Mateusom dva meseca pre ulaska u Ligu sampiona koliko se secam nismo pobedili NIKOGA, posle znamo svi sta je bilo.

Nikola

pre 16 godina

Lepo…ali i da su izgubili ne bi mi smetalo (ipak su ovo pripreme, akcenat nije na rezultatu) jer imam mnogo vere u ovaj tim Partizana.

Sto se NADJA tice, mars iz Partizana!
Koliko se bori na svakoj tekmi pokazao je protiv Makabija Petah Tikve- tekme koju je prodao.
Nikad necu zaboraviti tu tekmu- 15 min. pre kraja, mali Vukcevic se ubija od trcanja, uklizavanja, a Nadj siri ruke u stilu- gotovo je, nema svrhe truditi se.
Napljuvao je klub zbog stotinak hiljada evra koje mu se duguju.
A to sto je godinama imao najvecu platu u Partizanu je brzo zaboravio.
Sto se njegove igre tice tek tu je nepotreban-los pregled igre, usporava igru…
Ma smucio mi se, ali ne zelim vise o njemu.
MELJITE BUDUCI CRNO-BELI SAMPIONI!

Dragan Mance

pre 16 godina

Ja stvarno neznam kakvi ste Vi to grobari!!!! Prvo pljujete svoj tim i ravnjate ga sa svemu i svacemu najnize na svetu, doce jedna pobeda i vi ste opet najjaci navijaci Partizana. Ovo nema smisla. Pozdrav

gistro

pre 16 godina

Ipak su ovo samo pripreme! To sam rekao i posle Bezanije i Klevea! Sto se mene tice ove tekme mogu i da pucaju sa petardom, ali kad pocne za bodove onda neka gaze!
SIMPATIZERI PARTIZANA na stadion! Da zapusimo usta Grobarima (ili onima koji sebe tako nazivaju a ustvari ne znaju sta to znaci) iako ce se placati ulaznica! JUG pod kljuc dok ga ne otkljucaju oni koji istinski vole Partizan!
Zeka - Bjeka naravno napolje tamo gde ste i posli!
Navijacima je mesto na stadionu a ne u salama za press konferenciju!
Ovde se vise ne zna ko sta radi!

bobanmkd

pre 16 godina

Jos jedan fakt za sve Zvezdine navijace. Da li vam je neko rekao DA PARTIZAN IGRA TRECE KOLO UEFA ZBOG VASEG MIZERNOG REZULTATA KOJI IMATE SA OSTALIM SRPSKIM KLUBOVIMA U EVROPI ZADNIH GODINA I DA PARTIZAN IGRA OVE GODINE KVALIFIKACIJE U L>S

Partizan u srcu

pre 16 godina

Sve bi bilo super da nisu dosli ovi cigani:dekac,milan,mikeleo11,ginnani,dinux,dcz,xxx,zarko zeceic da kvare pobednicku euforiju.Ako me podrzavate u borbi protiv njih slobodno stavite preporuku na moj komentar.

Budimo realni, zvezda sampion.

pre 16 godina

Moram vam priznati jednu stvar vi grobari ste puni iznenađenja. Iznenađen sam da se jos neki nadaju da ce partizan da osvoji titulu.

xxx

pre 16 godina

Citam ove komentare i valjam se od smeha.Pobede na pripremama Makabi i odmah haraju Evropom, ali realnost ce te tek da vidite posle Zrinjskog i u prvom kolu sa Vosom.

Darko KG

pre 16 godina

Krenulo je samo napred i neka nas mimoidju povrede.Naprvicemo mi finu ekipu,kadru da vrati titulu gde joj je i mesto.Samo da Zeka i kompanija odu.

Baca

pre 16 godina

Sasvim pristojan rezultat protiv uvek nezgodnih Izraelaca. Ima bre da budemo sampioni ove godine ,za inat ciganima i svim zlim jezicima koji govore o nekakvom raspadanju kluba i dubokoj krizi. Parni valjak neka melje!

Fat

pre 16 godina

Fino fino. Maccabi nije losa ekipa. Ovo dosta znaci,iako su u pitanju pripreme. Nema jos puno do Zrinjskog,mada ne bi trebalo biti problema sa njima. Bolje je pobjediti u svakom slucaju,pogotovo posle 2 remija.Pozz

JankulA

pre 16 godina

Samo meljite, iako rezultat nije u prvom planu! Ljudi, nemojte dizati ruke od ovih momaka jer oni sa nasom podrskom(svih grobara) MOGU i HOCE uzeti titulu...
Ja neznam zasto su svi pesimisticni jer oduvek su i oduvek ce nam najbolji fudbaleri odlaziti - to je tuzna realnost, ali to je realnost i najvecih klubova.(Milan, recimo samo na silu zadrzava Kaku itd.) Vazno je prihvatiti one fudbalere koji ostaju i dati im podrsku jer jedino oni brane boje: CRNO-BELU

NAPRED PARTIZAN!!!!

Realno

pre 16 godina

Svi su mi govorili da je ZUka sjajan igrac,sad znam zasto!Ova pobjeda jos nespremnog Partizana bez pojacanja u napadu(Vilijam jos nije stigao,sutra)protiv ekipe Makabija koja ima velike ambicije u kup UEFA,govori o tome da Partizan ima sanse da prodje grupu kup UEFA najmanje.Samim tim ce Zrinjski biti napunjen!

GROBAR

pre 16 godina

Zasto Nadj nije igrao !?Ako neko zasluzije crno beli dres onda je to Albert jer igra svaku utakmicu kao da je finale Lige sampiona. ALBERTE ostani gorbari su uz tebe !!!

Raso

pre 16 godina

Ajmo ljudi ipak smo mi veliki klub!!!!!! Moze to i bolje!!! Shta je bilo sa ovim novim Brazilcom Wilijamom? Oce on docu u Partizan ???

Dekac

pre 16 godina

Mislim da će Bjeka-Zeka sada da se podiče rezultatima i izabranim igračinama!! Ma, samo skreću pažnju sa njihovog LOPOVLUKA!!!

bobanmkd

pre 16 godina

Ajmo Crno Beli!!!Najvece Pojacanje za Partizan ove godine ce biti ukoliko mi navijaci budemo jedinstveni i vratimi ljubav prema klubu!

doom

pre 16 godina

vidim da smo krenuli, jbga treba para da se nakupi pa valjak da gazi :) dobro je da je Zhuka dao gol ali mi se ne svidja sto opet prvi primamo... obrana, alo!!!

Partizan u srcu

pre 16 godina

Sve bi bilo super da nisu dosli ovi cigani:dekac,milan,mikeleo11,ginnani,dinux,dcz,xxx,zarko zeceic da kvare pobednicku euforiju.Ako me podrzavate u borbi protiv njih slobodno stavite preporuku na moj komentar.

bobanmkd

pre 16 godina

Ajmo Crno Beli!!!Najvece Pojacanje za Partizan ove godine ce biti ukoliko mi navijaci budemo jedinstveni i vratimi ljubav prema klubu!

bobanmkd

pre 16 godina

Jos jedan fakt za sve Zvezdine navijace. Da li vam je neko rekao DA PARTIZAN IGRA TRECE KOLO UEFA ZBOG VASEG MIZERNOG REZULTATA KOJI IMATE SA OSTALIM SRPSKIM KLUBOVIMA U EVROPI ZADNIH GODINA I DA PARTIZAN IGRA OVE GODINE KVALIFIKACIJE U L>S

gistro

pre 16 godina

Ipak su ovo samo pripreme! To sam rekao i posle Bezanije i Klevea! Sto se mene tice ove tekme mogu i da pucaju sa petardom, ali kad pocne za bodove onda neka gaze!
SIMPATIZERI PARTIZANA na stadion! Da zapusimo usta Grobarima (ili onima koji sebe tako nazivaju a ustvari ne znaju sta to znaci) iako ce se placati ulaznica! JUG pod kljuc dok ga ne otkljucaju oni koji istinski vole Partizan!
Zeka - Bjeka naravno napolje tamo gde ste i posli!
Navijacima je mesto na stadionu a ne u salama za press konferenciju!
Ovde se vise ne zna ko sta radi!

Baca

pre 16 godina

Sasvim pristojan rezultat protiv uvek nezgodnih Izraelaca. Ima bre da budemo sampioni ove godine ,za inat ciganima i svim zlim jezicima koji govore o nekakvom raspadanju kluba i dubokoj krizi. Parni valjak neka melje!

Nikola

pre 16 godina

Lepo…ali i da su izgubili ne bi mi smetalo (ipak su ovo pripreme, akcenat nije na rezultatu) jer imam mnogo vere u ovaj tim Partizana.

Sto se NADJA tice, mars iz Partizana!
Koliko se bori na svakoj tekmi pokazao je protiv Makabija Petah Tikve- tekme koju je prodao.
Nikad necu zaboraviti tu tekmu- 15 min. pre kraja, mali Vukcevic se ubija od trcanja, uklizavanja, a Nadj siri ruke u stilu- gotovo je, nema svrhe truditi se.
Napljuvao je klub zbog stotinak hiljada evra koje mu se duguju.
A to sto je godinama imao najvecu platu u Partizanu je brzo zaboravio.
Sto se njegove igre tice tek tu je nepotreban-los pregled igre, usporava igru…
Ma smucio mi se, ali ne zelim vise o njemu.
MELJITE BUDUCI CRNO-BELI SAMPIONI!

GROBAR

pre 16 godina

Zasto Nadj nije igrao !?Ako neko zasluzije crno beli dres onda je to Albert jer igra svaku utakmicu kao da je finale Lige sampiona. ALBERTE ostani gorbari su uz tebe !!!

JankulA

pre 16 godina

Samo meljite, iako rezultat nije u prvom planu! Ljudi, nemojte dizati ruke od ovih momaka jer oni sa nasom podrskom(svih grobara) MOGU i HOCE uzeti titulu...
Ja neznam zasto su svi pesimisticni jer oduvek su i oduvek ce nam najbolji fudbaleri odlaziti - to je tuzna realnost, ali to je realnost i najvecih klubova.(Milan, recimo samo na silu zadrzava Kaku itd.) Vazno je prihvatiti one fudbalere koji ostaju i dati im podrsku jer jedino oni brane boje: CRNO-BELU

NAPRED PARTIZAN!!!!

PFC-ŠAMPION 2008

pre 16 godina

Grobari, meni ovo "miriše" na dobro, na jednu uspešnu sezonu, bez obzira na sve trzavice u poslednje vreme!
Ljudi koji su uz voljeni Partizan u Holandiji mi pričaju da sve to na terenu izgleda JAKO DOBRO! Ono što je najvažnije - izgleda da smo sa pojačanjima (Božović, Žuka, Moreira, Dijara i Sikimić) napravili PUN POGODAK! Ta petorica mnogo znače i to nije malo, to je skoro 50% ekipe (5 od 11)! NAPRED PARTIZANE - NAPRAVI OPET NEŠTO U EVROPI (TO IZGLEDA SAMO TI MOŽEŠ U SRBIJI) I POVRATI TROFEJE U HUMSKU!

Realno

pre 16 godina

Svi su mi govorili da je ZUka sjajan igrac,sad znam zasto!Ova pobjeda jos nespremnog Partizana bez pojacanja u napadu(Vilijam jos nije stigao,sutra)protiv ekipe Makabija koja ima velike ambicije u kup UEFA,govori o tome da Partizan ima sanse da prodje grupu kup UEFA najmanje.Samim tim ce Zrinjski biti napunjen!

doom

pre 16 godina

vidim da smo krenuli, jbga treba para da se nakupi pa valjak da gazi :) dobro je da je Zhuka dao gol ali mi se ne svidja sto opet prvi primamo... obrana, alo!!!

smuki

pre 16 godina

Ljudi,mislim da treba svi da stanemo iza Djuke i da podrzimo ovaj tim. Setite se proslog leta i tzv. pojacanja koje je doveo M. Jesic. Ovo je veliki korak napred.Razgovarao sam sa momkom iz srebrne mlade reprez.{inace cigan},koji kaze da nije imao boljeg trenera od Djuke i da je najveca zasluga za dobar rezultat upravo njegova.Mislim da su on i momci zasluzili da svi dodjemo na stadion bez obzira na zekonju. Napred PARTIZAN!

xxx

pre 16 godina

Citam ove komentare i valjam se od smeha.Pobede na pripremama Makabi i odmah haraju Evropom, ali realnost ce te tek da vidite posle Zrinjskog i u prvom kolu sa Vosom.

Raso

pre 16 godina

Ajmo ljudi ipak smo mi veliki klub!!!!!! Moze to i bolje!!! Shta je bilo sa ovim novim Brazilcom Wilijamom? Oce on docu u Partizan ???

Dragan Mance

pre 16 godina

Ja stvarno neznam kakvi ste Vi to grobari!!!! Prvo pljujete svoj tim i ravnjate ga sa svemu i svacemu najnize na svetu, doce jedna pobeda i vi ste opet najjaci navijaci Partizana. Ovo nema smisla. Pozdrav

Dekac

pre 16 godina

Mislim da će Bjeka-Zeka sada da se podiče rezultatima i izabranim igračinama!! Ma, samo skreću pažnju sa njihovog LOPOVLUKA!!!

Darko KG

pre 16 godina

Krenulo je samo napred i neka nas mimoidju povrede.Naprvicemo mi finu ekipu,kadru da vrati titulu gde joj je i mesto.Samo da Zeka i kompanija odu.

Fat

pre 16 godina

Fino fino. Maccabi nije losa ekipa. Ovo dosta znaci,iako su u pitanju pripreme. Nema jos puno do Zrinjskog,mada ne bi trebalo biti problema sa njima. Bolje je pobjediti u svakom slucaju,pogotovo posle 2 remija.Pozz

Budimo realni, zvezda sampion.

pre 16 godina

Moram vam priznati jednu stvar vi grobari ste puni iznenađenja. Iznenađen sam da se jos neki nadaju da ce partizan da osvoji titulu.

BORIS

pre 16 godina

Pobede na pripremama jesu uvek kao neko ohrabrenje, ali to kako ekipa igra na pripremama obicno nema nikakve veze sa nastupom u sezoni. Neka oni pobedjuju u takmicarskim mecevima... Na pripremama sa Mateusom dva meseca pre ulaska u Ligu sampiona koliko se secam nismo pobedili NIKOGA, posle znamo svi sta je bilo.

justinijan

pre 16 godina

@ Sinisa
Uopste mi nije jasan tvoj komentar:"Pa, dali su dva gola sa 20m! Kakva je to ekipa! Opet nema napada!"

Pa sta to znaci, da treba da gnjave, kao sve ove godine, sa pokusajima da se sa loptom usetaju u go?
Nema nista normalnije nego da igrac sutira kad dodje na 20-25m. Zato me je i obradova dolazak Zuke, cim sam video snimke nekih njegovih golova. Napokon i Partizan ima igraca koji zna i ima snage da sutne sa 25 m.

Nikola

pre 16 godina

@ Mix

Za mene su legende Bobek, Kovacevic, Soskic, Mance, Ciric, Ilic…
A za Nadja tu nema mesta.
I u njega sam se kleo, dok nisam saznao neke stvari…
On je svakako zasluzan Partizanovac, ali mislim da je los covek.
To sto on mase Partizanovim salom, navija, meni ne znaci ako on odmaze klubu na neki drugi nacin.
Prvo je sujetan- katastrofa, ukoliko izgubi mesto u timu odmah pocne da podriva trenere, pa on je i protiv Vermeza kuvao, pa kad je ovaj otisao, onda je pricao kako je ovaj najbolji takticar medju trenerima, sto Vermez nesumnjivo jeste, ali to samo potvrdjuje da je Nadj iz licnih interesa stetio klupskim -trenera koji je bio dobar za klub je podrivao samo zato sto je poceo da gubi minutazu.
Huskao je igrace protiv Rebera, Jesica, pa i Djuku nesto ne mirise.
Objasni mi coveka koji se pored Smiljanica i extra talentovanog Gulana proletos trpao da igra?!
Kako nema osecaj da mladima zauzima mesto… pa i Nadj je rano poceo da igra za prvi tim Partizana, znaci i njemu je neko ustupio mesto, zasto onda on nece da ga ustupi nekim novim klincima?
Dobro Gulan je sad otisao, ali ako Smiljan ostane a tu je i Zuka- sta tu ima Nadj onda da trazi, njegovo vreme je proslo.
Sto se njegovog igrackog umeca tice (pritom idem na svaku tekmu Partizana) moje licno misljenje je (doduse ne samo moje, vec i onih koji sede na stadionu oko mene) da on nije igrac kakav je bio pre 3-4 god., on sad moze ponekad dobro da odigra, ali ne u kontinuitetu. Jednu tekmu odigra dobro, narednih 5 ispod neophodnog nivoa- izvlace ga saigraci, a da usporava igru-usporava je…ne znam da li ti ides na stadion ali se uzivo najbolje vidi.
Bez obzira sto ga ne mirisem kao osobu, nekada je bio odlican igrac, svakako je zasluzan Partizanovac, dobar je potez bio Bjekovica sto ga je vratio u Partizan, znacio nam je na mnogim tekmama, ali zadnje 2 god. je suvisan.
Da se razumemo, nisam neki pljuvac (iako se po ovom pisanju to tesko moze razumeti) jer cenim svakog igraca koji je obukao crno-beli dres, od mene nikad neces cuti da javno kritikujem igrace, pogotovo ne na stadionu (pa cak ni Nadja ne prozivam) ali onda ti je valjda tek jasno koliko sam iziritiran nekim Nadjovim postupcima. Njegova uloga u ovim teskim danima po klub mi je strasno mutna.
Naravno to je moje licno misljenje, na koje imam pravo.
Za sve ostale crno-bele momke imam samo reci hvale.

Mix

pre 16 godina

@Nikola
Slusaj, prdn citaj Nikola...mnogo si bre kvaran!
Tako nesto reci za Nadja je ama bas nefer, neljudski i bezobrazno. Nadj je veliko ime Partizana, njegov dugogodisnji kapiten i legenda a ti tako?
Nadj je veoma potreban ovom timu Partizana, njegovo iskustvo ne moze da nadomesti ni najtalentovaniji igrac sveta, ti lupas ko Maxim po diviziji.
Nadj ti usporava igru, Nadj pljuje po Klubnu....??!!! To je sramota sta ti pricas, hajde zamisli sebe umesto njega (avaj pa sta ja pricam?) i pitaj se da li bi ti oprostio vrlo ozbiljnu sumu naovaca, ma ti ne bi covece nikom oprostio n za sirnicu ili cigaretu!
Lupas, Nikola, lupas.
Nadj ce dokazati ko je i sta je, zapamti pametnjakovicu!!!
Sada nije vreme za Nadja, ali ono ce neumitno doci jer Adi nije bilo ko u Partizanu.

justinijan

pre 16 godina

@aleks

Mislim da je to Fernando Horácio Avalos (ne Oracio), trenutna vrednost 800.000 evra. Trenutno igra u portugalskom "Nacional Funchal"-u u 1. ligi.
Ima 29 godina,visok 1,87, bek (ako neko zna nemacki nek prevede: Defensiv-Allrounder). To je sve sto sam o njemu pronasao.
Otkud ti informacija da dolazi i da li znas kakav je igac?
Uz to cini mi se da je suvise skup za PFC.

Del Piero

pre 16 godina

Pricao sam sa ortakom iz Portugala i on ladno lik kaze da je ovaj Moreira sumnjivo "pakovanje"... Kaze da su ga uvek predstavljali kao velikog igraca a da on to nikada nije pokazao a da je imao sansu - imao je... Kaze da je pre igrac za klupu!? Medjutim, mozda sve zavisi i od ocekivanja!? Kakva je ova nasa liga - ne moze da bude toliko los :) A za evropu - videcemo. Tako da se on ne slaze da je to pojacanje za nas (pogotovu sto je Bosancic otisao).

E sada, za ovog argentinca sto se pominje, on kaze da je proveren igrac i da ima jako dobru levu nogu (kao i Juca) ali da nije uopste jeftin... Ali da bi svakako bio dobro pojacanje.

A sto se tice tog Nacionala sa Madeire - ja kada sam bio na tom ostrvu svi znaju za Maritimo, a Nacional tu i tamo!? I dres (crno-beli) ne moze da se nadje nigde... A ostrvo je izolovano i nije toliko veliko.

Pa vi prosudite sami! Enjoy!

Sinisa

pre 16 godina

@justinijan

Pa, imao si Marinkovica koji je prosle sezone davao golove sa centra i na kraju sta je bilo od toga? Nista! Truba od sezone! Spicevi sterilni. Realno, dajte jednom jak napad pa da vidim te spiceve (ili spica) kako zabija gol jedan na jedan sa golmanom a ne da dva zadnja vezna zveknu dve bombe zato sto ih nisu pokrili. Sta cemo ako protiv Zrinjskog nijedna od tih lopti ne ode u gol vec poput ove Joveticeve za tik pored gola? I tako tik po tik i nakupi se jedan poraz pa drugi... sve nesto zamalo jer smo svi mislili "ha, sta ce nam spic kad ovaj puca bombe!?". Nicija nije gorela do zore. I na kraju cemo svi opet da kukamo DAJTE NAPADACA! Nama treba JAK, EKSTREMNO JAK spic koji se fenomenalno snalazi u sesnaestercu i cija je realizacija za desetku pa da ne bude da nam iz utakmice u utakmicu golmani "nekako, krajnjim cudom uz nevidjene napore" brane zicere. Nema poterbe da se usetaju u gol! Dovoljno je samo da dobije upotrebljivu loptu a to zapravo jeste pravi zadatak Zuke, Zajica, Moreire a da onda nepogresivi spic to realizuje. Ovo mi je vise licilo na ono iz prosle sezone kada su napadaci dobijali vrlo malo upotrebljivih lopti pa je Nebojsa morao da lupa sa centra kad vec nista drugo ne moze. Sve u stilu "Kad nece nista, ajd zveknem jednu pa mozda i udje..."

Da smo igrali i u formaciji 3-1-4-2 opet bi onaj zadnji vezni zavukao gol sa 30m kad vec nista drugo ne ide... Samo sto smo prosle sezone videli da to ne ide uvek... samo ponekad.

To nama vise ne treba...

P.S. U sve ovo se ne racuna derbi (2:4) koji je realno (posle se i pokazalo) bio tref. Imali smo srece.

aleks

pre 16 godina

Novo pojacanje partizana najverovatnije, agrentinski bek Fernando Orasio Avalos

Saison Monat/Jahr von zu ausgel. Ablöse
03/04 07.2003 Boavista Porto Nacional Funchal ?
01/02 07.2001 Corinthians Sao Paulo Boavista Porto ?
00/01 01.2001 FC Basel Corinthians Sao Paulo ?
00/01 07.2000 Corinthians Sao Paulo FC Basel

Dinux

pre 16 godina

@ Partizan u srcu
Brate, ja volim Partizan kao i ti, ako ne i vise, ALI zar ne vidis kakva nam je situacija u klubu? Ne mozemo da sastavimo kraj sa krajem! Moj komentar je bio u saljivom tonu, a ti odmah me prekrstio u cigana... puj puj puj! Naravno da je lepo kad se vidi da nas klup pobedjuje, ali pretvoriti ovu u "euforiju" nije prikladno!
Pozdrav za sve Grobare

sloba

pre 16 godina

Evo najzad krenuli. Pobedili nekog posle tri meseca. Kakav tim starsan tim. Vec sada govore da ce da haraju Evropom/ Ne mogu ni Zemunom gde im je kamp da haraju. Braazilac dao gol i vec ga vide da je jaci od Kake a tek novi brazilac kada dodje jaci od Ribinja. Ajde nemojte da se lozite dolazi vam strasan tim Zrinjski a prvo kolo prvenstva Vojvodina i eto odmah na pocetku zaostatak od tri boda. Pljuvacete vi tokom prvenstva sve te igrace , Djukivc vec posle pet koja podnosi ostavku i tako redom

-17

pre 16 godina

Dakle penaltizan pobedio nekog posle nekoliko meseci i odmah pocinje haranje Evropom :).Oj grobari grobari vi ste cudna raja,bice opet Zvezda shampion!!!!!!!

Partizan u srcu

pre 16 godina

Sve bi bilo super da nisu dosli ovi cigani:dekac,milan,mikeleo11,ginnani,dinux,dcz,xxx,zarko zeceic da kvare pobednicku euforiju.Ako me podrzavate u borbi protiv njih slobodno stavite preporuku na moj komentar.

Budimo realni, zvezda sampion.

pre 16 godina

Moram vam priznati jednu stvar vi grobari ste puni iznenađenja. Iznenađen sam da se jos neki nadaju da ce partizan da osvoji titulu.

Nikola

pre 16 godina

Lepo…ali i da su izgubili ne bi mi smetalo (ipak su ovo pripreme, akcenat nije na rezultatu) jer imam mnogo vere u ovaj tim Partizana.

Sto se NADJA tice, mars iz Partizana!
Koliko se bori na svakoj tekmi pokazao je protiv Makabija Petah Tikve- tekme koju je prodao.
Nikad necu zaboraviti tu tekmu- 15 min. pre kraja, mali Vukcevic se ubija od trcanja, uklizavanja, a Nadj siri ruke u stilu- gotovo je, nema svrhe truditi se.
Napljuvao je klub zbog stotinak hiljada evra koje mu se duguju.
A to sto je godinama imao najvecu platu u Partizanu je brzo zaboravio.
Sto se njegove igre tice tek tu je nepotreban-los pregled igre, usporava igru…
Ma smucio mi se, ali ne zelim vise o njemu.
MELJITE BUDUCI CRNO-BELI SAMPIONI!

xxx

pre 16 godina

Citam ove komentare i valjam se od smeha.Pobede na pripremama Makabi i odmah haraju Evropom, ali realnost ce te tek da vidite posle Zrinjskog i u prvom kolu sa Vosom.

GROBAR

pre 16 godina

Zasto Nadj nije igrao !?Ako neko zasluzije crno beli dres onda je to Albert jer igra svaku utakmicu kao da je finale Lige sampiona. ALBERTE ostani gorbari su uz tebe !!!

Dekac

pre 16 godina

Mislim da će Bjeka-Zeka sada da se podiče rezultatima i izabranim igračinama!! Ma, samo skreću pažnju sa njihovog LOPOVLUKA!!!

bobanmkd

pre 16 godina

Jos jedan fakt za sve Zvezdine navijace. Da li vam je neko rekao DA PARTIZAN IGRA TRECE KOLO UEFA ZBOG VASEG MIZERNOG REZULTATA KOJI IMATE SA OSTALIM SRPSKIM KLUBOVIMA U EVROPI ZADNIH GODINA I DA PARTIZAN IGRA OVE GODINE KVALIFIKACIJE U L>S

Dragan Mance

pre 16 godina

Ja stvarno neznam kakvi ste Vi to grobari!!!! Prvo pljujete svoj tim i ravnjate ga sa svemu i svacemu najnize na svetu, doce jedna pobeda i vi ste opet najjaci navijaci Partizana. Ovo nema smisla. Pozdrav

Mix

pre 16 godina

@Nikola
Slusaj, prdn citaj Nikola...mnogo si bre kvaran!
Tako nesto reci za Nadja je ama bas nefer, neljudski i bezobrazno. Nadj je veliko ime Partizana, njegov dugogodisnji kapiten i legenda a ti tako?
Nadj je veoma potreban ovom timu Partizana, njegovo iskustvo ne moze da nadomesti ni najtalentovaniji igrac sveta, ti lupas ko Maxim po diviziji.
Nadj ti usporava igru, Nadj pljuje po Klubnu....??!!! To je sramota sta ti pricas, hajde zamisli sebe umesto njega (avaj pa sta ja pricam?) i pitaj se da li bi ti oprostio vrlo ozbiljnu sumu naovaca, ma ti ne bi covece nikom oprostio n za sirnicu ili cigaretu!
Lupas, Nikola, lupas.
Nadj ce dokazati ko je i sta je, zapamti pametnjakovicu!!!
Sada nije vreme za Nadja, ali ono ce neumitno doci jer Adi nije bilo ko u Partizanu.

sloba

pre 16 godina

Evo najzad krenuli. Pobedili nekog posle tri meseca. Kakav tim starsan tim. Vec sada govore da ce da haraju Evropom/ Ne mogu ni Zemunom gde im je kamp da haraju. Braazilac dao gol i vec ga vide da je jaci od Kake a tek novi brazilac kada dodje jaci od Ribinja. Ajde nemojte da se lozite dolazi vam strasan tim Zrinjski a prvo kolo prvenstva Vojvodina i eto odmah na pocetku zaostatak od tri boda. Pljuvacete vi tokom prvenstva sve te igrace , Djukivc vec posle pet koja podnosi ostavku i tako redom

bobanmkd

pre 16 godina

Ajmo Crno Beli!!!Najvece Pojacanje za Partizan ove godine ce biti ukoliko mi navijaci budemo jedinstveni i vratimi ljubav prema klubu!

Dinux

pre 16 godina

@ Partizan u srcu
Brate, ja volim Partizan kao i ti, ako ne i vise, ALI zar ne vidis kakva nam je situacija u klubu? Ne mozemo da sastavimo kraj sa krajem! Moj komentar je bio u saljivom tonu, a ti odmah me prekrstio u cigana... puj puj puj! Naravno da je lepo kad se vidi da nas klup pobedjuje, ali pretvoriti ovu u "euforiju" nije prikladno!
Pozdrav za sve Grobare

-17

pre 16 godina

Dakle penaltizan pobedio nekog posle nekoliko meseci i odmah pocinje haranje Evropom :).Oj grobari grobari vi ste cudna raja,bice opet Zvezda shampion!!!!!!!

Raso

pre 16 godina

Ajmo ljudi ipak smo mi veliki klub!!!!!! Moze to i bolje!!! Shta je bilo sa ovim novim Brazilcom Wilijamom? Oce on docu u Partizan ???

Fat

pre 16 godina

Fino fino. Maccabi nije losa ekipa. Ovo dosta znaci,iako su u pitanju pripreme. Nema jos puno do Zrinjskog,mada ne bi trebalo biti problema sa njima. Bolje je pobjediti u svakom slucaju,pogotovo posle 2 remija.Pozz

JankulA

pre 16 godina

Samo meljite, iako rezultat nije u prvom planu! Ljudi, nemojte dizati ruke od ovih momaka jer oni sa nasom podrskom(svih grobara) MOGU i HOCE uzeti titulu...
Ja neznam zasto su svi pesimisticni jer oduvek su i oduvek ce nam najbolji fudbaleri odlaziti - to je tuzna realnost, ali to je realnost i najvecih klubova.(Milan, recimo samo na silu zadrzava Kaku itd.) Vazno je prihvatiti one fudbalere koji ostaju i dati im podrsku jer jedino oni brane boje: CRNO-BELU

NAPRED PARTIZAN!!!!

Realno

pre 16 godina

Svi su mi govorili da je ZUka sjajan igrac,sad znam zasto!Ova pobjeda jos nespremnog Partizana bez pojacanja u napadu(Vilijam jos nije stigao,sutra)protiv ekipe Makabija koja ima velike ambicije u kup UEFA,govori o tome da Partizan ima sanse da prodje grupu kup UEFA najmanje.Samim tim ce Zrinjski biti napunjen!

Darko KG

pre 16 godina

Krenulo je samo napred i neka nas mimoidju povrede.Naprvicemo mi finu ekipu,kadru da vrati titulu gde joj je i mesto.Samo da Zeka i kompanija odu.

gistro

pre 16 godina

Ipak su ovo samo pripreme! To sam rekao i posle Bezanije i Klevea! Sto se mene tice ove tekme mogu i da pucaju sa petardom, ali kad pocne za bodove onda neka gaze!
SIMPATIZERI PARTIZANA na stadion! Da zapusimo usta Grobarima (ili onima koji sebe tako nazivaju a ustvari ne znaju sta to znaci) iako ce se placati ulaznica! JUG pod kljuc dok ga ne otkljucaju oni koji istinski vole Partizan!
Zeka - Bjeka naravno napolje tamo gde ste i posli!
Navijacima je mesto na stadionu a ne u salama za press konferenciju!
Ovde se vise ne zna ko sta radi!

aleks

pre 16 godina

Novo pojacanje partizana najverovatnije, agrentinski bek Fernando Orasio Avalos

Saison Monat/Jahr von zu ausgel. Ablöse
03/04 07.2003 Boavista Porto Nacional Funchal ?
01/02 07.2001 Corinthians Sao Paulo Boavista Porto ?
00/01 01.2001 FC Basel Corinthians Sao Paulo ?
00/01 07.2000 Corinthians Sao Paulo FC Basel

smuki

pre 16 godina

Ljudi,mislim da treba svi da stanemo iza Djuke i da podrzimo ovaj tim. Setite se proslog leta i tzv. pojacanja koje je doveo M. Jesic. Ovo je veliki korak napred.Razgovarao sam sa momkom iz srebrne mlade reprez.{inace cigan},koji kaze da nije imao boljeg trenera od Djuke i da je najveca zasluga za dobar rezultat upravo njegova.Mislim da su on i momci zasluzili da svi dodjemo na stadion bez obzira na zekonju. Napred PARTIZAN!

doom

pre 16 godina

vidim da smo krenuli, jbga treba para da se nakupi pa valjak da gazi :) dobro je da je Zhuka dao gol ali mi se ne svidja sto opet prvi primamo... obrana, alo!!!

Baca

pre 16 godina

Sasvim pristojan rezultat protiv uvek nezgodnih Izraelaca. Ima bre da budemo sampioni ove godine ,za inat ciganima i svim zlim jezicima koji govore o nekakvom raspadanju kluba i dubokoj krizi. Parni valjak neka melje!

BORIS

pre 16 godina

Pobede na pripremama jesu uvek kao neko ohrabrenje, ali to kako ekipa igra na pripremama obicno nema nikakve veze sa nastupom u sezoni. Neka oni pobedjuju u takmicarskim mecevima... Na pripremama sa Mateusom dva meseca pre ulaska u Ligu sampiona koliko se secam nismo pobedili NIKOGA, posle znamo svi sta je bilo.

PFC-ŠAMPION 2008

pre 16 godina

Grobari, meni ovo "miriše" na dobro, na jednu uspešnu sezonu, bez obzira na sve trzavice u poslednje vreme!
Ljudi koji su uz voljeni Partizan u Holandiji mi pričaju da sve to na terenu izgleda JAKO DOBRO! Ono što je najvažnije - izgleda da smo sa pojačanjima (Božović, Žuka, Moreira, Dijara i Sikimić) napravili PUN POGODAK! Ta petorica mnogo znače i to nije malo, to je skoro 50% ekipe (5 od 11)! NAPRED PARTIZANE - NAPRAVI OPET NEŠTO U EVROPI (TO IZGLEDA SAMO TI MOŽEŠ U SRBIJI) I POVRATI TROFEJE U HUMSKU!

justinijan

pre 16 godina

@aleks

Mislim da je to Fernando Horácio Avalos (ne Oracio), trenutna vrednost 800.000 evra. Trenutno igra u portugalskom "Nacional Funchal"-u u 1. ligi.
Ima 29 godina,visok 1,87, bek (ako neko zna nemacki nek prevede: Defensiv-Allrounder). To je sve sto sam o njemu pronasao.
Otkud ti informacija da dolazi i da li znas kakav je igac?
Uz to cini mi se da je suvise skup za PFC.

justinijan

pre 16 godina

@ Sinisa
Uopste mi nije jasan tvoj komentar:"Pa, dali su dva gola sa 20m! Kakva je to ekipa! Opet nema napada!"

Pa sta to znaci, da treba da gnjave, kao sve ove godine, sa pokusajima da se sa loptom usetaju u go?
Nema nista normalnije nego da igrac sutira kad dodje na 20-25m. Zato me je i obradova dolazak Zuke, cim sam video snimke nekih njegovih golova. Napokon i Partizan ima igraca koji zna i ima snage da sutne sa 25 m.

Del Piero

pre 16 godina

Pricao sam sa ortakom iz Portugala i on ladno lik kaze da je ovaj Moreira sumnjivo "pakovanje"... Kaze da su ga uvek predstavljali kao velikog igraca a da on to nikada nije pokazao a da je imao sansu - imao je... Kaze da je pre igrac za klupu!? Medjutim, mozda sve zavisi i od ocekivanja!? Kakva je ova nasa liga - ne moze da bude toliko los :) A za evropu - videcemo. Tako da se on ne slaze da je to pojacanje za nas (pogotovu sto je Bosancic otisao).

E sada, za ovog argentinca sto se pominje, on kaze da je proveren igrac i da ima jako dobru levu nogu (kao i Juca) ali da nije uopste jeftin... Ali da bi svakako bio dobro pojacanje.

A sto se tice tog Nacionala sa Madeire - ja kada sam bio na tom ostrvu svi znaju za Maritimo, a Nacional tu i tamo!? I dres (crno-beli) ne moze da se nadje nigde... A ostrvo je izolovano i nije toliko veliko.

Pa vi prosudite sami! Enjoy!

Nikola

pre 16 godina

@ Mix

Za mene su legende Bobek, Kovacevic, Soskic, Mance, Ciric, Ilic…
A za Nadja tu nema mesta.
I u njega sam se kleo, dok nisam saznao neke stvari…
On je svakako zasluzan Partizanovac, ali mislim da je los covek.
To sto on mase Partizanovim salom, navija, meni ne znaci ako on odmaze klubu na neki drugi nacin.
Prvo je sujetan- katastrofa, ukoliko izgubi mesto u timu odmah pocne da podriva trenere, pa on je i protiv Vermeza kuvao, pa kad je ovaj otisao, onda je pricao kako je ovaj najbolji takticar medju trenerima, sto Vermez nesumnjivo jeste, ali to samo potvrdjuje da je Nadj iz licnih interesa stetio klupskim -trenera koji je bio dobar za klub je podrivao samo zato sto je poceo da gubi minutazu.
Huskao je igrace protiv Rebera, Jesica, pa i Djuku nesto ne mirise.
Objasni mi coveka koji se pored Smiljanica i extra talentovanog Gulana proletos trpao da igra?!
Kako nema osecaj da mladima zauzima mesto… pa i Nadj je rano poceo da igra za prvi tim Partizana, znaci i njemu je neko ustupio mesto, zasto onda on nece da ga ustupi nekim novim klincima?
Dobro Gulan je sad otisao, ali ako Smiljan ostane a tu je i Zuka- sta tu ima Nadj onda da trazi, njegovo vreme je proslo.
Sto se njegovog igrackog umeca tice (pritom idem na svaku tekmu Partizana) moje licno misljenje je (doduse ne samo moje, vec i onih koji sede na stadionu oko mene) da on nije igrac kakav je bio pre 3-4 god., on sad moze ponekad dobro da odigra, ali ne u kontinuitetu. Jednu tekmu odigra dobro, narednih 5 ispod neophodnog nivoa- izvlace ga saigraci, a da usporava igru-usporava je…ne znam da li ti ides na stadion ali se uzivo najbolje vidi.
Bez obzira sto ga ne mirisem kao osobu, nekada je bio odlican igrac, svakako je zasluzan Partizanovac, dobar je potez bio Bjekovica sto ga je vratio u Partizan, znacio nam je na mnogim tekmama, ali zadnje 2 god. je suvisan.
Da se razumemo, nisam neki pljuvac (iako se po ovom pisanju to tesko moze razumeti) jer cenim svakog igraca koji je obukao crno-beli dres, od mene nikad neces cuti da javno kritikujem igrace, pogotovo ne na stadionu (pa cak ni Nadja ne prozivam) ali onda ti je valjda tek jasno koliko sam iziritiran nekim Nadjovim postupcima. Njegova uloga u ovim teskim danima po klub mi je strasno mutna.
Naravno to je moje licno misljenje, na koje imam pravo.
Za sve ostale crno-bele momke imam samo reci hvale.

Sinisa

pre 16 godina

@justinijan

Pa, imao si Marinkovica koji je prosle sezone davao golove sa centra i na kraju sta je bilo od toga? Nista! Truba od sezone! Spicevi sterilni. Realno, dajte jednom jak napad pa da vidim te spiceve (ili spica) kako zabija gol jedan na jedan sa golmanom a ne da dva zadnja vezna zveknu dve bombe zato sto ih nisu pokrili. Sta cemo ako protiv Zrinjskog nijedna od tih lopti ne ode u gol vec poput ove Joveticeve za tik pored gola? I tako tik po tik i nakupi se jedan poraz pa drugi... sve nesto zamalo jer smo svi mislili "ha, sta ce nam spic kad ovaj puca bombe!?". Nicija nije gorela do zore. I na kraju cemo svi opet da kukamo DAJTE NAPADACA! Nama treba JAK, EKSTREMNO JAK spic koji se fenomenalno snalazi u sesnaestercu i cija je realizacija za desetku pa da ne bude da nam iz utakmice u utakmicu golmani "nekako, krajnjim cudom uz nevidjene napore" brane zicere. Nema poterbe da se usetaju u gol! Dovoljno je samo da dobije upotrebljivu loptu a to zapravo jeste pravi zadatak Zuke, Zajica, Moreire a da onda nepogresivi spic to realizuje. Ovo mi je vise licilo na ono iz prosle sezone kada su napadaci dobijali vrlo malo upotrebljivih lopti pa je Nebojsa morao da lupa sa centra kad vec nista drugo ne moze. Sve u stilu "Kad nece nista, ajd zveknem jednu pa mozda i udje..."

Da smo igrali i u formaciji 3-1-4-2 opet bi onaj zadnji vezni zavukao gol sa 30m kad vec nista drugo ne ide... Samo sto smo prosle sezone videli da to ne ide uvek... samo ponekad.

To nama vise ne treba...

P.S. U sve ovo se ne racuna derbi (2:4) koji je realno (posle se i pokazalo) bio tref. Imali smo srece.