Nova vest
Fudbal

Petak, 22.06.2007.

22:15

Zvezda sa Đurovskim u novu sezonu!

Izvor: B92, zvanicni sajt

Autor:B92, zvanicni sajt

Default images

Najveću nepoznanicu pred početak priprema za novu sezonu i kvalifikacija za Ligu šampiona, osvajač duple krune, Crvena zvezda, rešio je na sednici Upravnog odbora kluba u petak uveče. "Crveno-bele" će u narednih godinu dana sa klupe predvoditi trofejni trener Boško Đurovski.

"FK Crvena zvezda ima velike ambicije u Evropi i zbog toga je Uprava kluba želela da angažuje iskusnog stručnjaka koji se kao trener već dokazao na evropskim takmičenjima, a pored koga bi Boško Đurovski mogao da još više unapredi svoje neosporne trenerske kvalitete." 

Cilj kluba nije bio da po svaku cenu dovede novog trenera već je izričito tragao za potvrđenim i priznatim stručnjakom u Evropi. 

"Kako nismo uspeli da nađemo adekvatno rešenje odlučili smo da je Boško Đurovski, u ovom trenutku, najbolje rešenje za Zvezdu i da mu posle osvajanja Duple Krune treba dati punu podršku. Zamena Boška Đurovskog po svaku cenu nikada nije ni bila namera Uprave FK Crvena zvezda, već želimo da istaknemo da bi, i u sličaju pronalaska trenera evropskog renomea, Boško Đurovski ostao u klubu i doprinosio poboljšanju kvaliteta igre. Boško Đurovski je veliki Zvezdaš i dobro poznaje igrače i to mu je velika prednost u odnosu na druge, mlade evropske trenere, koji imaju stručni kapacitet kao i Đurovski ali nemaju ostale kvalitete koje je Zvezda tražila," kaže se u saopštenju Zvezde. 

Svi u Crvenoj zvezdi veruju da će Boško Đurovski opravdati poverenje koje mu je ukazano i da će na najbolji način predvoditi tim ka novim uspesima u Evropi i u domaćem prvenstvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

89 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu