Nova vest
Fudbal

Utorak, 08.05.2007.

02:07

Subotić jedan od sponzora Zvezde

Izvor: Miloš Šaranović

Autor:Miloš Šaranović

Default images

Fudbalski klub Crvena zvezda dobio je u ponedeljak još jednog sponzora. U Medija centru na stadionu Crvene zvezde potpisan je sponzorski ugovor sa kompanijom ‘Futura Plus’, čiji su vlasnici kompanija ‘Vac’ i Stanko Subotić. U saopštenju objavljenom na zvaničnim internet stranicama beogradskog kluba kaže se da je “Crvena zvezda u Futuri plus prepoznala mogućnost za veoma kvalitetnu saradnju koja se, između ostalog, odnosi i na distibuciju brendiranih proizvoda Crvene zvezde.”

Sa druge strane, ‘Futura plus’ saradnjom sa Crvenom zvezdom “želi da poboljša svoj asortiman na najatraktivnijim lokacijama” i na taj način izađe u susret svojim sadašnjim i budućim potrošačima.

Za uspešno poslovanje i ostvarenje vrhunskih rezultata Crvenoj zvezdi je pored dobre igre na terenu potrebna i podrška veoma značajnih sponzora. Zvezda želi da sarađuje isključivo sa velikim kompanijama koje imaju potencijal da prate viziju razvoja kluba.U tom smislu podrška Future plus je vrlo dragocena. Futura plus kao najveći distributivni lanac u Srbiji pruža, između ostalog, mogućnost da navijači Crvene zvezde i brojni turisti na jednostavniji način dođu do gadžeta najvećeg srpskog brenda. Želimo da se zahvalimo Futuri plus što je odlučila da bude uz nas”, rekao je direktor marketinga Crvene zvezde, Stefan Ivanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu