Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 15.03.2007.

19:32

Berluskoni želi Ronaldinja

Izvor: Andrijana Žikić

Autor:Andrijana Žikić

Default images

Podpredsednik Barselone Feran Soriano ismejao je pokušaj Milana da tokom leta dovede Ronaldinja, rekvši da je to "samo dobra šala". Vlasnik italijanskog kluba Silvio Berluskoni ne samo da je javno izjavio da postoji interes za Brazilca, već je rekao da je dogovor postignut.

Berluskoni je rešen da pojača napad svog tima što pre. Glasine u medijima su ovih dana čak govorile o dolasku i Samjuela Etoa u redove "rosonera".

Na čelu sa trenerom Karlom Anćelotijem, Milan prolazi kroz težak period od oduzimanja osam bodova zbog spora oko nameštanja utakmica. Trenutno je šesti na tabeli Serije A, dok je Barselona u Primeri na vrhu tabele.

"Priča da Ronaldinjo prelazi u Milan je dobra šala. Tek juče je Adriano Galijani pričao da je to laž, da ne žele da kupe Ronaldinja. Mi nismo klub koji prodaje najbolje igrače. Takođe, ne verujem da bilo koji standardni igrač želi da napusti Barsu", izjavio je Soriano.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu