Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 29.12.2014.

15:02

Song: Fabregas i ja hteli u Arsenal

Fudbaler Vest Hema Aleks Song otkrio je da je zajedno sa Seskom Fabregasom želeo da se vrati u Arsenal ovog leta.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Song i Fabregas su zajedno igrali u Arsenalu, potom u Barseloni, a onda bili spremni za povratak na ’Emirate’.

Međutim, niko iz uprave ’Tobdžija’ nije bio zainteresovan da dovede dvojac veznih igrača, pa su oni otišli u druge londonske klubove.

„Hteo sam da se vratim, ali me oni nisu želeli. To je život i ja nisam ljut na njih. Sesk je takođe želeo da se vrati u Arsenal koji ipak nije aktivirao njegovu otkupnu klauzulu. Bilo je to iznenađujuće kada sam video da ide u Čelsi. On je bolji nego što je bio ranije!“, rekao je Song.

On se potom osvrnuo na svoj boravak u Arsenalu, iz kog je otišao 2012. godine.

„Ostao sam mnogo godina, ali ništa nismo osvojili. Svake godine smo gubili najbolje igrače – Seska, Robina, Samira...Da ih je klub sve zadržao, Arsenal bi bio šampion Premijer lige. Tada se ukazala opcija da odem u Barsu, to se ne odbija. Kažu da takav voz dolazi samo jednom“, dodao je Song.

Od povratka u Premijer ligu Fabregas je upisao 13 asistencija i dva gola na 18 utakmica, dok je Songu zbog ofsajda saigrača poništen evrogol volej udarcem upravo protiv Arsenala u nedelju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu