Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 17.08.2015.

17:55

Dva dolara namučila crno-bele u Minsku

Fudbaleri Partizana posle dosta problema stigli su u Minsk, a u hotel su se smestili skoro pet-šest sati posle planiranog termina.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: partizan.rs

Crno-belima je prvo kasnio avion iz Beograda oko tri sata, potom su zadržani dva sata na aerodromu u Minsku, a potom su putovali sat vremena do konačnog odredišta.

Dok je uzrok kašnjenja u Beogradu bio drugi let, problem u Minsku su napravili domaćini, koji su neočekivano zahtevali zdravstveno osiguranje koje inače košta samo dva dolara.

To "obavezno" osiguranje nije bilo potrebno nekolicini prijatelja kluba koji su prvi stigli do pasoške kontrole, jer su bez problema prošli, ali je problem nastao kada su naišli igrači Partizana obučeni u klupska obeležja.

Dvočasovno sređivanje papirologije nije čekao samo trener Zoran Milinković koji je žurio na pres konferenciju, ali su igrače morali da "kampuju" na aerodromu.

Crno-beli će biti smešteni u Minsku do utorka kada se igra utakmica u 70 kilometara udaljenom Borisovu, pa će u večernjem terminu trenirati u prestonici Belorusije.

Utakmica je na programu u 20:45 po našem vremenu, a pravdu na Borisov areni kapaciteta 13.000 mesta deliće Škot Kreg Tompson.

On je već dva puta sudio Partizanu u kvalifikacijama za Ligu šampiona, 2008. je oštetio crno-bele u remiju sa Fenerbahčeom u Beogradu (na 2:0 za Partizan sudio nepostojeći penal za Turke, završeno 2:2), a potom 2010. u revanšu protiv Anderlehta pomogao srpskom šampionu poništivši regularan gol Romelua Lukakua (Partizan prošao na penale).

Tompson je inače trebalo da sudi i duel Italije i Srbije u Đenovi, koji je prekinut posle samo nekoliko minuta zbog divljanja srpskih navijača na Marasiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu