Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 12.03.2012.

13:49

Marković za B92: "Nije bilo šamara"

Mladi prvotimac Partizana Lazar Marković negirao je u izjavi za B92 da je ošamaren u subotu, posle meča sa Slobodom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Partizan je protiv Užičana zabeležio drugi vezani remi, što je razbesnelo navijače, pa je posle utakmice došlo do bliskog kontakta na atletskoj stazi.

Međutim, Marković insistira da nije došlo do šamaranja, već se radilo o manjem guranju. Mladei reprezentativac dodaje da incident neće uticati na njegov odnos prema Partizanu i najavljuje još bolje igre.

Posle lošeg početka prolećne polusezone, u kojem je Partizan igrao 1:1 sa Novim Pazarom, pre remija bez golova sa Slobodom Point Sevojno, navijači su bili vidno nezadovoljni.

Dok se većina ograničila na verbalne uvrede upućene upravi i treneru Grantu, neki su Izraelca gađali upaljačima, a najekstremniji su preskočili ogradu i na atletskoj stazi su bili u bliskom kontaktu sa igračima.

"Kao i obično, posle utakmice smo otišli do južne tribine. Grupa navijača je preskočila ogradu, jedan mi je prišao sa strane i odgurnuo me, ali nije bilo nikakvog šamara", rekao je Marković za B92.

"Nakon toga odlučio sam da se uputim u svlačionicu".

Marković je bio otkrovenje jesenje polusezone u Superligi sa 6 golova, a pre 18. rođendana (punoletan postao pre 10 dana) debitovao je za A selekciju Srbije, na nedavnom turniru na Kipru.

"Shvatam da ove dve utakmice nisam odigrao na nivou na koji su navijači Partizana navikli. Međutim, garantujem vam da ovaj incident neće uticati na moj odnos prema klubu i siguran sam da ću zaigrati još bolje", zaključio je Marković.

Fudbalski klub Partizan oglasio se u ponedeljak saopštenjem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

82 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu