Nova vest
Fudbal

Utorak, 05.08.2008.

23:06

Spor Jankovića i CZ blizu rešenja

Bivši trener Crvene zvezde Aleksandar Janković sastao se u utorak sa tehničkim direktrom kluba Bunjevčevićem.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Sastali su se na Marakani, a tema je bila raskid ugovora i situacija, koja ne odgovara ni jednoj od strana u pregovorima. “Sastanak će sigurno koristiti u rešavanju problema. I Janković i Crvena zvezda žele da se sve završi dogovorom na obostrano zadovoljstvo”, rekao je Goran Bunjevčevića.

"Crveno-beli" još nisu raskinuli ugovor sa Jankovićem, kojem bi trebalo da pripadne 225.000 evra, ako bude insistirao na kompletnoj sumi. Klub želi sporazumni raskid i isplatu dela pomenutog novca. Čeka se dogovor, bez kojeg Zdenjek Zeman ne može da dobije licencu, neophodnu za vođenje prvoligaških utakmica u Srbiji.

Šteta je što sve traje ovako dugo. Da su me iz kluba zvali tokom ova dva meseca odmah bih došao, kao što sam uradio sada. Važno je da je sve konačno krenulo u pozitivnom smeru”, kaže Janković, kome su tokom još aktuelnog spora sa Zvezdom propale dve inostrane ponude.

Za to se ne brinem, ponuda će biti. Samo da rešimo sve ovo do čega nije trebalo ni da dođe. Spreman sam na kompromise, uvek sam i bio, a verujem da je takav i stav kluba. Samo pri jednom stavu sam čvrsto ostao, a to je da ne želim da radim na nekoj drugoj poziciji u Zvezdi”, rekao je Janković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu