Nova vest
Ekipni sportovi

Subota, 13.02.2016.

23:53

Vučić ćestitao futsal reprezentaciji na uspehu

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić čestitao je srpskoj reprezentaciji na visokom plasmanu na Evropskom prvenstvu u futsalu u Beogradu.

Izvor: JT

Autor: JT

Vučić ćestitao futsal reprezentaciji na uspehu
Starsportphoto

„Čestitam vam na visokom plasmanu i požrtvovanosti koju ste pokazali tokom ovog prvenstva. Dostojanstveno ste predstavljali svoju zemlju. Igrali ste časno i u teškim trenucima pružali veliki otpor protivničkim ekipama. Vaš plasman predstavlja najbolji rezultat svih vremena koje je naša reprezentacija ostvarila u ovom sportu“, navodi se u čestitki premijera.

Futsal reprezentacija Srbije nije uspela da osvoji prvu medalju u istoriji, pošto je poražena od Kazahstana sa 5:2 (1:0) u borbi za treće mesto u „Areni Beograd“.

Verujem da ćete na narednim takmičenjima osvojiti medalju koju željno očekujete. Želim vam mnogo uspeha u baražu sa Portugalijom za plasman na Svetsko prvenstvo u Kolumbiji“, istakao je u čestitki premijer Vučić, saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za sardnju s medijima.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je futsal selekciji Srbije na sjajnoj borbi na šampionatu Evrope i poručio da je uveren da će već na narednom šampionatu osvojiti medalju.

Ovo je veliki uspeh za našu reprezentaciju, koja je, prvi put u istoriji futsala naše zemlje, među prve četiri u Evropi. Čestitam našim momcima na sjajnoj borbi, još jednom smo poslali prelepu sliku iz Srbije i pokazali da jesmo zemlja u kojoj se sport živi i slavi. Verujem u ovaj tim i nadam se da će nas već na sledećem prvenstvu obradovati medaljom“, naveo je Udovičić u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve