Nova vest
Ekipni sportovi

Sreda, 10.02.2016.

19:49

Janjić: Vreme za naplatu dugova Rusiji

Futsaler Srbije Slobodan Janjić rekao je da je vreme da njegova ekipa naplati Rusiji "neke stare dugove" u predstojećem polufinalu Evropskog prvenstva.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Janjić: Vreme za naplatu dugova Rusiji
Starsportphoto

Srbija će se sastati sa Rusijom u Areni u prvom polufinalu kontinentalnog šampionata, koji se održava u Beogradu.

"Prethodna dva duela su se provukli protiv nas i mislim da je došlo vreme za naplatu nekih starih dugova. Verujem da ćemo pobediti i ući u finale", rekao je Janjić agenciji Beta dan pred polufinale.

Janjić je istakao da Rusiji ne sme da se preti, ali i da njegova ekipa ne treba da se plaši.

"Rusija nije reprezentacija kojoj treba pretiti, ali ni koje se treba plašiti. Ovo je naša zemlja, publika, naša šansa. Ne mislim da imamo velike šanse, šanse su u najmanju ruku pola-pola", kazao je Janjić.

Prema njegovim rečima, plasman u polufinale je očekivan.

"Najavljivao sam i pre takmičenja da je ova generacija sazrela da napravi dobar rezultat. Očekivao sam pobedu protiv Slovenije, pobedili smo i Portugal, a znali smo da smo jači od Ukrajine. Slabije smo tu odigrali, ali smo pobedili i prošli, što je za mene bilo očekivano", naveo je Janjić.

Duel Srbije i Rusije na programu je u četvrtak od 18.30 u Areni. U drugom polufinalu će se od 21.00 sastati Španija i Kazahstan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve