Nova vest
Ekipni sportovi

Nedelja, 14.07.2019.

17:12

"Profit nam je opao 98%"

Slavna NFL franšiza Grin Bej Pekersi objavili su finansijski izveštaj u kom su prijavili znantno niži profit nego prethodnih godina.

Izvor: SN

Autor: SN

Photo by Jonathan Daniel/Getty Images

Grin Bej Pekersi su prijavili profit od svega 724.000 dolara u poslednjoj fiskalnoj godini koji je za 98% manji nego godinu ranije, kada je iznosio 34 miliona, a godinu pre toga čak 75 miliona dolara.

Razlog ovog pada jeste plej of. Pekersi su već drugu sezonu u nizu bez doigravanja, a na sve to treba dodati i promenu glavnog trenera, kao i produženje ugovora njihovom kvoterbeku Aronu Rodžersu.

Troškovi "Sireva" skočili su sa 420 na 477 miliona dolara, zbog ugovora Rodžersa, Smitanda, Smita, Ejmosa i Bila tarnera.

"Bili smo agersivniji nego poslednjih par godina. Ako bismo se ponovo vratili u doigravanja, sve bi bilo kako treba, a o Superbolu da ne pričam. Imamo pravilo da nam cene sezonskih karata budu malo ispod proseka lige, pošto ne želimo situaciju u timu da svaljujemo na vlasnike sezonskih ulaznica", rekao je Mark Marfi predsednik Grin Bej Pekersa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve