Nova vest
Ekipni sportovi

Ponedeljak, 25.12.2017.

09:28

Skandal u NFL – timovi traže otpuštanje Rodžersa

Nekoliko NFL timova uputilo je zahtev da Grin Bej Pekersi otpuste kvoterbeka Erona Rodžersa, prenosi američki ESPN.

Izvor: B92

Autor:B92

Skandal u NFL – timovi traže otpuštanje Rodžersa
Photo by Grant Halverson/Getty Images

Prema pisanju jednog od najpoznatijih američkih medija, neki članovi Nacionalne fudbalske lige tražili su Rodžersovo otpuštanje jer je ekipa iz Viskonsina prekršila pravila lige stavljajući ga ponovo na listu povređenih rezervi.

Rodžers je već bio na listi zbog preloma ključne kosti tokom šestog vikenda šampionata, kada je i operisan, a vratio se na teren u duelu sa Karolina Pantersima.

Tokom 15. vikenda NFL Pekersi su izgubili od ‘Pantera’ rezultatom 31:24 i ostali bez plej-ofa, da bi Grin Bej nakon tog susreta vratio Rodžera na listu povređenih rezervi, što je značio i kraj sezone. Međutim, nova povreda nije prijavljena.

Zbog toga su klubovi reagovali je, prema pravilima, igrač mora da pauzira najmanje šest nedelja zbog zdravstvenih problema kako bi se našao na listi povređenih rezervi. Ako to nije slučaj, klub je dužan da otpusti zdravog igrača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu