Nova vest
Ekipni sportovi

Četvrtak, 04.09.2014.

12:15

Da li ste spremni? Počinje NFL!

Spektakularnim okršajem aktuelnog šampiona Sijetl Sihoksa i jednog od favorita Grin Bej Pekersa u noći između četvrtak i petka počinje NFL sezona.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Ako je teže dočekati početak nekog takmičenja pored FIFA Svetskog prvenstva to je svakako NFL za ljubitelje aAmeričkog fudbala.

Od februara do septembra je više od pola godine iščekivanja nove sezone koja svake godine donosi neka nova imena, velika iznenađenja ali i razočaranja.

Veoma je teško predvideti kako će se kretati jajasta lopta, pa je isto tako veoma teško predvideti kako će se kretati sezona.

Mi smo pokušali da procenimo šta bi otprilike mogli da se dogodi, ko će da se plasira u plej-of, i koga bi mogli da očekujemo u Superboulu.

Naravno, sve treba uzeti sa velikom rezervom jer je previše faktora u igri tokom naredna četiri meseca u NFL. U svakom slučaju, oni koji vole NFL, sigurno će uživati iz vikenda u vikend.

Za opširniju priču o novoj NFL sezoni pratite LINK.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve