Nova vest
Ekipni sportovi

Petak, 03.05.2013.

10:34

Tragično stradao član Veprova

Dugogodišnji igrač i trener kragujevačkih Divljih veprova Miro "Topola" Bogdanović tragično je preminuo u saobraćajnoj nesreći kod Kraljeva.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Bogdanović je izgubi život vraćajući se sa iz Vrnjačke Banje sa još dvojicom saigrača, kada je izgubio kontrolu nad motociklom koji je proklizao i pao na kolovoz.

Topola se 2006. godine se priključio Veprovima, a karijeru u američkom fudbalu završio je 2011, kada je postao trener ofanzivne linije. Osvojio je četiri titule šampiona Srbije i regionalnu SELAF ligu.

U aktuelnoj sezoni 28-godišnji Topola trenirao je specijalne timove kragujevačkog kluba. Kada god su mu to obaveze dozovljavale prisustvovao je treninzima mlađih kategorija, pripremajući mlade igrače za ovaj atraktivni sport.

"Ostaće upamćen kao natprosečno inteligentan i svestran momak, uvek dobrih namera i plemenitog srca. Bio je student treće godine Fakulteta tehničkih nauka u Čačku.

Članovima porodice i prijateljima prerano preminulog Mira Bogdanovića, Srpska asocijacija američkog fudbala izjavljuje najiskrenije saučešće"
, navodi se u saopštenju SAAF.

Podatke o vremenu i mestu sahrane objavićemo naknadno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve