Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 30.06.2014.

09:17

Lam: Da ne rizikujemo sa produžecima

Kapiten Nemačke Filip Lam rekao je da je njegov tim na vreme upozoren da ne rizikuje sa produžecima i da će učiniti sve da prođe dalje posle 90 minuta igre.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Nemačka i Alžir će se sastati od 22 sata u Porto Alegreu, u susretu osmine finala Svetskog prvenstva u Brazilu.

"Ne želimo da imamo probleme koje neki drugi imaju, da idemo u produžetke ili penale. Navodno male fudbalske zemlje pokazale su za šta su sve sposobne. Upozoreni smo i učinićemo sve da prođemo posle 90 minuta", rekao je Lam nemačkim medijima.

Nemačka i Alžir će se sastati od 22 sata u Porto Alegreu, u susretu osmine finala Svetskog prvenstva u Brazilu.

Lam i selektor Nemačke Joahim Lev nisu želeli na zahtev novinara da se upuste u izgovaranje imena alžirskih fudbalera jer "ne žele da ih izgovore pogrešno".

"Ali, analizirali smo protivnika, znamo da su zasluženo među 16. To je ekipa koja se zajedno brani, ne želi da primi nijedan gol i ne želi da izgubimo niti jedan duel. Biće veoma neprijatno", ocenio je Lam.

Selektor Lev je rekao da mu je najveća dilema da li da na mestu centralnog veznog počne Sami Kedira ili Bastijan Švajnštajger, koji igraju odlično otkako su se oporavili od povreda.

"Obojica su u stanju da zaigraju od starta, biće teško doneti odluku", dodao je Lev.

Nemačka će igrati bez povredjenog Lukasa Podolskog, čije će mesto najverovatnije zauzeti Mario Gece.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu