Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 23.06.2014.

02:47

Bento: U komplikovanoj smo situaciji

Selektor Portugala Paulo Bento zabrinut je zbog situacije u kojoj je njegova selekcija pred poslednje kolo grupne faze SP.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Portugal je u nedelju izbegao eliminaciju sa Mundijala golom u 95. minutu za 2:2 sa SAD, ali mu je potrebno čudo u trećem meču za osminu finala.

"Ovaj rezultat nas je ostavio na SP, ali nas je stavio u komplikovanu situaciju. Moramo u poslednjem kolu da iskoristimo sve opcije koje imamo, a malo ih je", rekao je Bento.

Portugal je rano poveo protiv SAD, golom Nanija u petom minutu, ali su Amerikanci u nastavku u potpunosti nadigrali Evropljane te golovima Džonsa i Dmepsija preokrenuli u poslednjih pola sata.

"Dobro smo počeli, golom, ali smo imali mnogo problema da iz zadržimo po bokovima. Pokušali smo to da promenimo, ali mismo uspeli. 2:2 je rezultat našeg truda u teškim uslovima", istakao je Bento.

Da bi prošao u osminu finala Portugal mora da pobedi Ganu sa bar pet golova razlike, a da u međuvremenu SAD izgubi od Nemačke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve