Vraćen profil Kro Kapu, teško onom kad ga pronađe

Bivšem MMA borcu Mirku Filipoviću pre nekoliko nedelja hakovan je fejsbuk profil, a posle nekog vremena uspeo je da se vrati na društvenu mrežu.

Izvor: PT

Petak, 28.04.2017.

14:45

Vraćen profil Kro Kapu, teško onom kad ga pronađe
Getty Images

Popularni Kro Kap oglasio se odmah pošto je stupio na fejsbuk i uputio niz pretnji čoveku koji mu je to uradio.

"Želim da javim da sam ponovo dobio svoj Fejsbuk profil nazad. Neko mi je hakovao profil pre tri-četiri nedelje. Morao sam to da prijavim policiji. Hteo sam da se zaštitim u slučaju nekih objava. Obrisano mi je oko 4.000 prijatelja, ja nisam nikog obrisao. To je napravila osoba koja je to hakovala, neki magarac kome je očigledno bilo dosadno. Tražio mi je otkup na engleskom jeziku. Bio je logovan na moj profil pod nekim arapskim imenom, neki Salah... Naravno, to je neko iz Hrvatske uradio, policija ga traži. Javio se s nekog internet broja iz Amerike. Bolje mu je da ga ne nađu, ako ga nađe policija, ja ću saznati ko je, a onda - jadna mu majka. Moraš biti teški debil pa raditi ovakve stvari", poručio je hrvatski borac.

Četrdesetodvogodišnji MMA borac karijeru je završio 2011. godine, a do tada u 38 borbi ostvario je 27 pobeda, uz devet poraza i dve neodlučene borbe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

12 h

Podeli: