Nova vest
Borilački sportovi

Utorak, 24.11.2020.

11:50

Tajson i Džons neće smeti da nokautiraju jedan drugog

UFC predsednik Dejna Vajt nije krio oduševljenje kada je saznao za pravilnik nove borbe Majka Tajsona predstojećeg vikenda.

Izvor: SN

Autor: SN

Tajson i Džons neće smeti da nokautiraju jedan drugog
Photo by Rich Polk/Getty Images for iHeartMedia

Petesetčetvorogodišnji Tajson će u ring ući sa pedesetjednogodišnjim Roj Džons Džuniorom u Stejpls Centru u Los Anđelesu ove subote.

Zanimljivo, ali nijedan borac neće smeti da nokautira ovog drugog, takođe neće biti sudjia i neće biti proglašenje pobednika na kraju večeri.

"Ne znam ni šta da kažem na to. Ne znam ko je favorit, ne znam ko će pobediti, jako je teško da se prognozira. Kada su oni poslednji put ušli u ring?", rekao je Dejna Vajt.

Jedan od novinara je prokomentarisao da je njegov favorit Roj Džons, a Dejna je upitao da li misli da će pobeda biti nokautom i onda mu je predstavljen pravilnik.

"Nema nokauta? Peviše opasno? Kako se to sprovodi? Voleo bih da se kladim na to, kao neki jači sparing", upitao je Vajt, a dobio je odgovor da je to nemoguće pošto se radi o egzibiciji.

Potom su se dotakli Izraela Adesanje, UFC šampiona koji će biti komentator.

"Da, znam da će biti komentator, obavestio me je i to je dobro za njega. Ne znam šta da kažem na to da nema sudija, nisam siguran šta nas čeka"
, kaže Vajt.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve