Nova vest
Borilački sportovi

Sreda, 08.03.2017.

23:39

Boks na B92: Ukrajinac gostuje u Kruševcu

Poslednje pripreme pred početak bokserskog spektakla u Kruševcu, prolaze u najboljem redu a takmičari su u potpunosti spremni za mečeve koji ih očekuju.

Izvor: B92

Autor:B92

Boks na B92: Ukrajinac gostuje u Kruševcu

U borbi večeri učestvovaće najbolji srpski bokser Marko Nikolić i Ukrajinac Jevgenij Čamučenko, u poluteškoj kategoriji u šest rundi.

"Spreman sam i verujem u sebe. Došao sam da pobedim za Ukrajinu," rekao je vidno raspoloženi Jevgenij Čumačenko.

Nikolić, inače vatrogasac u privatnom životu, ima perfektan skor od 14 pobeda u karijeri. Njegov naredni rival je 31-godišnji momak iz Harkova koji je posle tri pobede u poslednjem meču u avgustu zabeležio prvi poraz u karijeri, u poluteškoj kategoriji (79,4 kg).

"Ovo će biti moja 15 profesionalna borba. Verujem u pobedu i nadam se, pre svega, dobrom meču. Biću deo bokserske revije koja vraća boks u Srbiju i kroz TV prenos uživo. Pružiću dobru borbu i opravdati očekivanja mojih prijatelja i navijača. Maksimalno sam motivisan i spreman da veče u Lazarevom gradu bude za pamćenje i neponovljivo", rekao je Nikolić.

Grad Kruševac će biti domaćin ovog meča,a ovakve manifestacije služe za vraćanje publike u hale i promociju sporta, s toga ne treba sumnjati u podršku gledalaca koji će biti vetar u leđa našim takmičarima.

Spektaklu će na značaju dati i uvodne borbe. Veče će otvoriti ženski duel Aleksandra Vujović - Ksenija Medić, nakon toga će se boriti Nenad Zamfirović - Aleksandar Petrović, Željko Kovačević - Veljko Petrović i Šerif Gurdijeljac sa rivalom iz Mađarske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve