Nova vest
Borilački sportovi

Sreda, 28.01.2015.

13:07

Mejveder dao broj telefona Pakjau

Tamo gde se najmanje očekivalo susrela su se dvojica najboljih velter boksera, Amerikanac Flojd Mejveder i Filipinac Mani Pakjao imali su susret na NBA meču.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: Beta/AP

Veliki rivali, na čiji se međusobni duel čeka već šest godina, a koji se konačno očekuje početkom maja, imali su prijateljski susret na utakmici Majami Hita.

Mejveder je sedeo blizu klupe Majami Hita, a Pakjao nasuprot njega s druge strane terena. Tokom jedne pauze na meču su se sreli i razmenili brojeve telefona.

Mejveder i Pakjao su razmenili nekoliko reči i blagim zagrljajem se rastali. Nema sumnje da je ovo potvrda velikog spektakla koji nas učekuje u Las Vegasu verovatno 2. maja.

"Dao mi je svoj broj telefone i rakao da ćemo komicinirati jedan s drugim", rekao je Pakjao koji nije želeo da oktrije o čemu je pričao sa najvećim rivalom.

Pakjao i njegov tim su već potpisali sve što je potrebno sa promoterima u vezi sa ovim mečom, ali se očekuje da to konačno uradi i Mejvederov tim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve