Nova vest
Auto-moto

Četvrtak, 26.03.2015.

14:38

Fetel odbio poziv Mercedesa

Vozač Ferarija Sebastijan Fetel odbio je poziv Mercedesa da prisustvuje brifingu nemačkog tima u petak, pred Veliku nagradu Malezije, drugu trku sezone.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Ferrari S.p.A.

Posle otvaranja sezone, trke u Australiji, Fetel je ismejao Nika Rozberga jer je rekao da se nada da će rivali sustići Mercedes, zbog čega je nemački tim čak uputio zvanični poziv četvorostrukom svetskom šampionu. Međutim, Fetel je istakao da je pozivnica bila samo marketinška prilika za aktuelne šampione.

Kada sam se šalio sa Nikom tokom konferencije za medije, ideja je bila da ceo padok dobije pozivnice, a na kraju sam je dobio samo ja. Mislim da su prvobitno Lauda i Volf negirali tu ideju, ali su potom pristali i verujem da je to za njih više marketinška prilika, nego prava pozivnica i zato sam je odbio”, naglasio je Fetel.

Fetel je istakao da su iz Mercedesa pokušali da pokužu kako su otvoreni i prijateljski nastrojeni prema svima.

Čak i da sam otišao tamo, da li bi oni zaista bili otvoreni prema meni. Zbog toga neću da odem, jer i da odem, sve bi bilo namešteno”, rekao je Nemac.

Fetel je zauzeo treće mesto na prvoj trci sezone, iza šampiona Luisa Hamiltona i Rozberga, a šampionat se nastavlja predstojećeg vikenda Velikom nagradom Malezije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve