Nova vest
Tenis

Subota, 18.01.2020.

15:51

"Bez uvrede, mnogi mladi teniseri su bolji od Kirjosa"

Aleksandar Zverev, sedmi teiser sveta, smatra da ima mnogo mladih momaka koji su bolji od Nika Kirjosa.

Izvor: PT

Autor: PT

Photo by Jono Searle/Getty Images

Nemački teniser je pred početak Australijan opena rekao i kako Stefanos Cicipas ima veće šanse od Kirjosa da nešto uradi.

"Mislim da ima mnogo mladih momaka koji su trenutno, bez uvrede, jednostavno bolji od njega. Stefanos Cicipas je bolji od njega, konstantniji je u mečevima na pet setova i to je takođe ono što je potrebno", rekao je Zverev i objasnio šta je najveća razlika na grend slemovima:

"Nisu ovo mečevi na tri dobijena, u kojima možete pobediti za sat i 20 minuta i izaći sa terena. Da biste savladali najbolje, morate igrati najbolji tenis duži vremenski period."

Saša je izgubio četiri od sedam međuosobnih mečeva od Kirjosa, ali veruje da i u ekipi Australije ima boljih pojedinaca.

"U stvari, mislim i da je Aleks de Minor jednostavno konstantniji igrač trenutno. Ne znam zašto mnogi ljudi ne pričaju o njemu jer je igrao neverovatno na ATP kupu. Mnogo mladih momaka ima šansu ove godine, biće interesantno videti."

Australijan open kreće u noći između nedelje i ponedeljka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

7 d