Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 16.01.2017.

10:59

Novak u maju oblači 'Lakost'?

Novak Đoković postaće zaštitno lice renomirane kompanije za proizvodnju sportske opreme 'Lakost' (Lacoste), prenose francuski mediji.

Izvor:

Autor:

Novak u maju oblači 'Lakost'?
Getty Images

Drugom teniseru sveta ugovor sa akutelnim sponzorom – japanskim brendom 'Uniklo' (Uniqlo) – ističe 30. juna, a prema pisanjima medija nijedna od dve strane nije zainteresovana za produžetak saradnje.

Kako navode francuski elektornski mediji, saradnja će biti ozvaničena pred Rolan Garos, u maju mesecu, ali nisu poznati finansijski detalji, kao ni dužina ugovora.

U poteri za potpisom Srbina bio je i američki 'Najki' (Nike), ali je sva prilika da su ljudi iz 'Lakoste' uspeli da budu brži i obezbede da se njihovim zaštitnim licima pridruži i jedan od najboljih igrača u istoriji 'belog sporta'.

Najboljeg srpskog sportistu u istoriji je pre 'Unikla' oblačio nemački 'Adidas', odnosno italijanski 'Serđo Takini' (Sergio Tacchini).

Godišnji prihod popularnog 'Aligatora' je oko 500 miliona evra, od tenisera i teniserki sponzoriše Eduara Rože-Vaselina, Federika Delbonisa, Pabla Kuevasa, Nikolu Maua, Žilijena Benetoa, Dominiku Cibulkovu, Jelenu Vesninu, Kristinu Mekhejl, Alberta Ramosa, Giljerma Garsija-Lopesa, Benou Pera, Roberta Bautistu Aguta...

Takođe, francuski proizvođač je i jedan od generalnih sponzora nekoliko značajnih turnira, od kojih je svakako najveći Završni Masters u Londonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

99 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve