Nova vest
Tenis

Petak, 20.01.2017.

08:00

Prvi glas Melburna: Novače, zašto takva ishrana?

Prašina posle poraza Novaka Đokovića od Denisa Istomina na Australijan openu još se nije slegla – reakcije stižu sa svih strana.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Prvi glas Melburna: Novače, zašto takva ishrana?
Photo by Michael Dodge/Getty Images

Đoković je završio takmičenje u drugom kolu nakon trilera u pet setova i ostao bez prilike da po sedmi put podigne trofej u Melburnu.

Usledile su brojne reakcije svetskih medija, a nastavljene su i 24 sata posle jedne od najvećih senzacija u istoriji prvog Grend slema sezone.

Od našeg specijalnog izveštača iz Melburna Nikole Đukića.

Pat Keš, koji me je na šmekerski način odbio za komentar, govorio je kako navijači Endija Marija sigurno "trljaju ruke posle pobede Uzbekistanca, ali da još ništa nije gotovo". O potezu nekadašnjeg osvajača Vimbldona imaćete priliku da čitate.

Italijanski predstavnici medija čudili su se kako je Đoković ostao bez krune, posebno pohvalivši njegovo ponašanje na konferenciji za medije. Detalj toga pisao sam u tekstu "Postao je lovina drugih, nemojmo ga i mi loviti".

Međutim, najzanimljiji je bio razgovor sa članovima redakcije Herald Sana, najvećeg lista u Melburnu, koji su zabrinuti zbog sve čudnijih spekulacija koje okružuju najboljeg srpskog sportistu.

"Đoković je postao predmet sve glasnijih navoda da razmišlja da pređe na ishranu koja je zasnovana samo na tečnostima, zbog nedostatka unutrašnjeg mira. To nije spominjao na konferenciji, već je samo nahvalio protivnika koji je igrao sjajno”, rekli su iz Herald Sana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

139 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d