Nova vest
Tenis

Četvrtak, 21.01.2016.

12:44

Đoković izostavljen na Rastijevom oproštaju

Organizatori Australijan Opena napravili su veliki propust na oproštaju Lejtona Hjuita, pošto nisu pustili poruku koju mu je poslao Novak Đoković.

Izvor: JT

Autor: JT

Đoković izostavljen na Rastijevom oproštaju
YouTube screenshot

Hjuit je poražen od Španca Davida Ferera sa 6:2, 6:4, 6:4 u drugom kolu prvog Gren slema sezone i to mu je bio poslednji meč u singlu u bogatoj karijeri.

Po završetku meča, organizatori su spremili posebno iznenađenje za Hjuita – video u kojem su mu njegovi veliki rivali poslali poruke.

U originalnom videu, koji može da se nađe na sajtu Australijan Opena i YouTube kanalu turnira, mogu se videti poruke Rodžera Federera, Rafaela Nadala, Endija Marija, Nika Kirjosa i Novaka Đokovića. Međutim, na “Rod Lejver” areni puštene su samo prve četiri poruke, a poslednja, Novakova je nedostajala.

Sada se može nagađati zbog čega Novakova poruka nije puštena, a sve ostale jesu, ali je to definitivno veliki propust organizatora.

Ćao Lejtone, nedostajaćeš tenisu. Bio si sjajan prijatelj, rival, toliko toga si doneo sportu i Australiji, drago mi je što sam deo teniske ere zajedno sa tobom”, poručio je Novak Hjuitu.

Više o oproštaju Lejtona Hjuita pročitajte u posebnoj vesti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

252 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu