Nova vest
Atletika

Ponedeljak, 09.10.2017.

19:43

Veljko Paunović promovisao BG maraton u Čikagu

Beogradski maraton predstavio se na sajmu u Čikagu, a poslednjeg dana štand je posetio fudbalski trener Veljko Paunović.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Veljko Paunović promovisao BG maraton u Čikagu
Foto: Getty images

Paunović je trener člana MLS lige Čikago Fajer, a 2015. je kao selektor sa reprezentacijom Srbije osvojio Svetsko prvenstvo za igrače do 20 godina.

"Srećan sam što su Beograd i Beogradski maraton imali sjajnu prezentaciju u Čikagu. Od kada živim ovde trudim se da promovišem Srbiju na svakom mestu i ovo učešće na sajmu je pun pogodak. Nadam se da će se ovakva saradnja i praksa i dalje nastaviti i uvek ću podržati ovakve aktivnosti. Verujem da će veliki broj Amerikanaca posetiti Srbiju i učestvovati", rekao je Paunović prilikom posete.

Kako je saopštio Beogradski maraton, sajam čikaškog maratona je posetilio više od 150.000 ljudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Atletika

Vidi sve
Atletika

Suspendovan svetski šampion

Francuski atletičar Pjer-Ambroas Bos, svetski šampion 2017. godine u trci na 800 metara, dobio je jednogodišnju suspenziju zbog kršenja pravila o mestu boravišta između sptembra 2022. i juna 2023. godine.

Beta

13:55

2 d

U fokusu

Vidi sve