Nova vest
Atletika

Petak, 27.09.2013.

15:17

Bekrić: Pomozite maloj Lani

Srpskli atletičar Emir Bekrić apelovao je danas za šestogodišnjoj devojčici Lani Nikolić, kojoj je hitno potrebna transplantacija koštane srži u inostranstvu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

“Želim da iskoristim ovu priliku, pošaljem pozdrav jednoj devojčici i najavim još jednu veoma važnu trku. Za šestogodišnju Lanu Nikolić to je trka života, jer boluje od teškog oblika aplastične anemije i neophodna joj je hitna transplantacija koštane srži u inostranstvu”, rekao je Bekrić.

Bekrić je zamolio sve ljude dobre volje da se uključe u humanitarnu akciju i pošalju solidarni SMS na broj 4022. Cena poruke je 100 dinara prema svim mrežama.

Svaki vaš SMS biće od velike pomoći Lani, na isti način na koji bi sutra mogao da bude dragocen za bilo koga od nas”, poručio je Bekrić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Atletika

Vidi sve
Atletika

Suspendovan svetski šampion

Francuski atletičar Pjer-Ambroas Bos, svetski šampion 2017. godine u trci na 800 metara, dobio je jednogodišnju suspenziju zbog kršenja pravila o mestu boravišta između sptembra 2022. i juna 2023. godine.

Beta

13:55

2 d

U fokusu

Vidi sve