Nova vest
Fudbal

Sreda, 05.05.2010.

16:29

Tošić za B92: "Da nastavimo gde smo stali u kvalifikacijama"

Reprezentativac Srbije Zoran Tošić našao se na meti medija pošto još uvek nije poznato gde će igrati sledeće sezone. U Nemačkoj se piše kako Keln po svaku cenu želi da zadrži Tošića i sledeće sezone, ali je srpski reprezentativac rekao da sve zavisi od njegovog kluba, Mančester Junajteda. Tošić je za B92 pričao kakva očekivanja ima od Svetskog Prvenstva, kao i tome ko šta misli ko će osvojiti titulu prvaka Srbije i kome daje prednost u finalu Lige Šampiona.

Izvor: Miloš Todorović

Autor:Miloš Todorović

Default images

Malo više od mesec dana ostalo je do početka Svetskog Prvenstva, a Srbija je ostala bez nekoliko reprezentativaca zbog povreda. U Južnoj Africi sigurno neće igrati Boško Janković i Ivica Dragutinović, dok je Danko Lazović još uvek pod znakom pitanja.

Tošić je izjavio da veruje da će naš nacionalni tim uspeti da nadoknadi izostanak pojedinih fudbalera.

Nažalost, neki igrači su se povredili, ali šta da radimo. Mislim da imamo jaku ekipu i da smo dobro igrali u kvalifikacijama i treba da nastavimo tako. Stvarno mi je žao što oni neće biti sa nama, ali sigurno da će tu biti neki drugi momci koji će pokušati da ih zamene", rekao je Tošić.

Fudbaler Mančester Junajteda, koji igra na pozajmici u Kelnu, rekao je da pružiti sve od sebe kako bi se nametnuo selektoru Radomiru Antiću.

Što se mene lično tiče, ja ću gledati da se što bolje spremim i da kada počnu pripreme, da budem zdrav i da pokušam da se nametnem selektoru. Koliko ću epizodu imati i koliko ću igrati, to je na selektoru“.

Tošić je rekao i šta očekuje od predstojećeg 'večitog' derbija kojim će, po svemu sudeći, biti odlučen prvak Srbije.

Redovno gledam većinom utakmice Partizana, kada igraju, ponekad gledam i Zvezdu i Vojvodinu. Što se tiče večitog derbija, sigurno da ej to utakmica koja će umnogome rešiti pitanje prvaka. Ja sam lično na strani mog kluba i biću svim srcem uz njih, samo mi je žao što neću moći da gledam pošto ću imati utakmicu u to vreme ali sigurno da ću biti uz njih", rekao je Tošić.

U finalu Lige Šampiona sastaće se Bajern Minhen i milanski Inter. Tošić je imao prilike da igra protiv Bavaraca, dok sa druge strane, za "neroazure" igra saigrač iz nacionalnog tima i kapiten Srbije, Dejan Stanković. Popularni Bambi je izjavio da prednost daje svom sunarodniku.

Sigurno da je velika utakmica i oba tima su sigurno dosta dobro igrali u prethodnim mečevima i imaju pravo da se nadaju osvajanju. Mislim da su šanse podjednake, ne želim da bilo kome dajem prednost, ali možda mogu da kažem 51-49% za Dekija (Stankovića)“, rekao je Tošić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu