Milan Milutinović: Narod je vladalac

Info

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.09.2002.

15:39

Default images

Predsednik Srbije Milan Milutinovic izjavio je juce, posle glasanja na birackom mestu 25 u opstini Savski venac, da ocekuje da ce izbori za novog predsednika Republike proteci dostojansteno, u redu i miru.
"Svi kandidati su rekli sta su imali. Sad je na narodu da odluci i mislim da ce to biti presudno", rekao je Milutinovic, dodajuci da je "narod vladalac". Milutinovic na novinarsko pitanje - Ko je kandidat Socijalisticke partije Srbije - Branislav Ivkovic ili Velimir Bata Zivojinovic", nije zeleo da odgovori, izjavivsi jedino da su to "unutrasnjopartijska pitanja".
Bez odgovora ostalo je i pitanje o Milutinovicevom izrucenju Haskom tribunalu. On je rekao da je danas dan izbora i da se tome treba posvetiti. Upitan o tome cime ce se baviti posle izbora novog predsednika Srbije, Milutinovic je rekao da "ima toliko mnogo stvari kojima covek moze da se bavi, od pisanja do gluvarenja".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

22 h

Podeli: