Sreda, 20.06.2012.

13:43

Balkanska Minijada u Beogradu

Četvrta Balkanska Minijada održaće se u Beogradu u subotu 23. juna, a organizatori očekuju da će se u centru glavnog grada okupiti preko 100 MINI Classic, ali i novih MINI automobila.

Izvor: B92

Default images

Okupljanje vlasnika MINI automobila predviđeno je za 11 časova na platou ispred Skupštine grada, gde će svi učesnici i posetioci imati priliku da na jednom mestu pogledaju MINI automobile iz 15 zemalja, stare i po nekoliko decenija, ali i najnovije modele, kao što se MINI Countryman i MINI Coupe.

Planirano je da revijalna vožnja MINI automobila počne u 13 časova, kada kolona kreće ka Hajdučkoj česmi na Košutnjaku, gde će automobili biti parkirani i gde su za sve prisutne učesnike Minijade obezbeđeni brojni dodatni sadržaji.

Pročitajte reportažu sa međunarodne Minijade MINI United 2012.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

9 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

14 h

Podeli: