Zrenjanin - Društvo - B92 Lokal

Nastavlja se tradicija nakon 15 godina – veče privrednika u Zrenjaninu krajem februara

Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina organizovaće 24. februara Veče privrednika na kojem će okupiti najuspešnije preduzetnike grada i okoline i tako nastaviti tradiciju koja nije praktikovana gotovo petnaest godina.

Izvor: volimzrenjanin.com Zrenjanin
Podeli
Foto: Shutterstock/Nenad Nedomacki
Foto: Shutterstock/Nenad Nedomacki

Ova ugledna manifestacija nekada je okupljala brojne zanatlije grada, privrednike i poslovne ljude, a sada će na jednom mestu tradicija biti nastavljena, piše Volim Zrenjanin.

Tako je odlučilo rukovodstvo Unije poslodavaca Zrenjanina koja poslednjih godina ulaže trud da preduzetnički duh u gradu održi na visokom nivou, da olakša poslovanje svakoj firmi-članici i poveže one koji rade u bliskim strukama.

Veče privrednika biće prilika da se oda priznanje onim poslodavcima i preduzetnicima koji su održali duh zanatstva, tradiciju i porodično nasledstvo i čiji biznis, uprkos brojnim izazovima i krizama, opstaje decenijama.

Organizatori program čuvaju kao iznenađenje ali napominju da će biti raznovrstan i zabavan.

Skup će biti održan u Hotelu Vojvodina, 24. februara u 20 časova. Iz Unije poslodavaca Zrenjanina pozivaju privrednike da se prijave i dođu na ovo lepo i jedinstveno druženje u društvu svojih saradnika, članova porodice i svih onih koji su deo njihovog uspešnog biznisa. Cena za učešće na Večeri privrednika je 5.000 dinara po osobi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.