Beograd - Društvo - B92 Lokal

Počela obnova kuća u Leštanima; Vesić: "Život ne može da čeka papire, procene, pečate…" FOTO

Jutros je počela rekonstrukcija tri najugroženije kuće u naselju Leštani koje su pretrpele oštećenja u ekslopiziji u fabrici raketnog goriva od pre dva dana, kaže zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Izvor: B92.net Beograd
Podeli
Foto: Printskrin, Facebook/Goran Vesić
Foto: Printskrin, Facebook/Goran Vesić

"Popravka je morala odmah da počne, jer nismo smeli da čekamo kišu i loše vreme. Nisam mogao da čekam da se završe zakonske procedure oko popravke pa sam, zajedno sa predsednikom opštine Grocka Draganom Pantelićem, odlučio da zamolimo neke građevinske firme da pomognu ljudima kao donaciju. Hvala Bogu ima dobrih ljudi koji su se odazvali pozivu da pomognu. I koji mi veruju da ovo radim za ljude", naveo je Vesić.

Kako je dodao, biće onih koji će i posle ovoga da pričaju da radi van svoje nadležnosti, da se "promoviše", da se ne ponaša kao "državni službenik" koji se krije iza propisa i pečata, nikada "nije nadležan" i čeka uvek neki pečat.

"Radim ovako jer život ne može da čeka papire, procene, pečate… Ja tako razumem politiku, ja sam takav lokalnu političar i dok budem obavljao ovu funkciju radiću tako da rešavam brzo i efikasno našim ljudima probleme. Moj posao je da budem uvek iza Beograđanki i Beograđana i da zajedno sa njima činimo da naš lepi grad postane bolje mesto za život svih. Tako Beograd pobeđuje", poručio je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.