I slonovi slave rođenje novih članova porodice (VIDEO)

Oni su plemenite i pamtne životinje, po mnogo čemu slični nama. Pogledajte kako slonovi dočekuju novog člana porodice u ovom dirljivom videu...

Izvor: B92

Subota, 23.05.2015.

17:47

Default images
YouTube Printscreen

Rođenje bebe je razlog za slavlje u svakoj porodici. Rođaci dolaze da upoznaju novog člana porodice i daruju poklonima i ljubavlju... Iako je ovo deo tradicije među ljudima, slonovi je se takođe pridržavaju.

Zajednica slonova je matrijarhat i predvodi je najstarija ženka. Ono što jeste zanimljivo je da slonovi slave rođenje novih članova i tuguju za mrtvima…

Naime, porodica slonova u nacionalnom parku Amboseli upravo je postala veća za još jednog člana. Kada je glavna slonica ugledala novorođeno mladunče, potrčala je da poželi dobrodošlicu "unučetu". Ubrzo su i ostali članovi krda potrčali za njom, što potvrđuje naučna saznanja da slonovi slave rođenje mladunaca.

Pogledajte snimak koji će vam ulepšati dan...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: