Da li ljubimac prodaje nekretninu?

Poslednji trend uređivanja nekretnina za prodaju u Americi jeste smeštanje ljubimaca na fotografije a najpoželjniji su psi i mačke.

Izvor: B92

Utorak, 05.02.2013.

18:47

Default images

Nekada su miris sveže pečenog hleba ili friška kafa mamili potencijalne kupce nekretnina. Ali obzirom na to da je kriza ušla u sve segmente društva agenti za nekretnine se koriste novim tajnim oružjem – svojim ljubimcima.

Novi trend je nova vrsta umetnosti sređivanja kuće za prodaju i ona uključuje „raspoređivanje ljubimca“. U Americi, pas ili mačka koji leže na ili pokraj nameštaja su novi ukras.

Jedan agent za nekretnine je prodao potkrovlje na Menhetnu zahvaljujući strateškom postavljanju pudle. Psi, veruju, pomažu da se oživi i humanizuje sterilni prostor.

Antonija Rov, agentica za nekretnine je istu stvar uradila sa kućom u Džordžiji koja je na slici imala crnog labradora.

„Elegantna mačka, crna ili siva, pažljivo smeštena na stolicu daje prostoru na stilu“ kaže dizajner Skot Valdron.

Poseban izazov bio je prodati kuću Melani Votson, žene koja profesionalno trenira konje. Logično, pomislićete da fotografija konja ne može da šteti u ovom slučaju, posebno kada se radi o seoskom domaćinstvu.

Međutim, Melani ima i dve zmije koje vole slobodno da se šetaju po kući i zavlače u ćoškove pa često nestanu i na par dana.

Zlatni retriver koji trepće nežnim okicama je jedna stvar ali zmije koje se gube po kući su nešto sasvim drugo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: